minikportakal Glsh14 maşAllahı var diyebilirim sertleşmesi çok olmuyor ben adalat diye bi hap kullanıyorum o kesiyor çünkü önceden günde 10 u geçiyordu kasılmam açılmam oldu doktor bu hapı verince kesildi
Baby0687 Glsh14 genel olarak fırfır değil, hareket ediyor ama yavaş yavaş. İtiyor böyle, karnım inip yükseliyor. Arada toplandığı oluyor, okşuyor seviyorum, maden suyu içiyorum, geçiyor. Bugün ilk nst ye gireceğim bakalım ne diyecek doktorum.
meryemnarin Glsh14 Bi benimki mi yaramaza kizlar ya saatleri var o saatlerde asiri oynuyo bi an gercekten icimden cikicakmis gibi hissediyorum boyle bi oynama sekli yok ama ne gogus kafesm kaldi ne karnim 😃😃
Buseyllzr Glsh14 her an çıkacak gibi rahim bölgesinde kafasını bile oynattigini hissediyorum hiç rahat durmuyor ayakları da kaburgalarima dayıyor essek sipasi bu aralar çok canımı acitmaya başladı 😂🤦
BusePolat Eskisine nazaran bi tık hareketi yavaş normalde çok yaramaz 1 dk durmuyo ama sürekli sertleşiyo karnım ve sancı veriyo yarin kontrolumuz var bakalım doktor ne dicek
Glsh14 BusePolat evet benimkide boyle ayni.hareketleri baya azaldi daha cok toplaniyor.bu birtek bende mi boyle diye merak ettim☺️
azrakusum2121 canimbeybimmm ay bi bende var herhalde dedim elimi göğüs altına bırakıyorum sanki öyle uysallaşıyor hep kasıyor kendini 🤗
gulsuayan 37+1 im ben çok şükür normal hareketleri genelde ayakları oynuyor zaten yeri daraldığı icin 😄