Tatlissannee12 30 haftalık hamileyim geceden beri bi hazımsızlık hissi var midem bulanıyor ve bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum çok korkuyorum bişey mi oldu neden böyle oluyor😞😞😞
ikicocukmeselesi Tatlissannee12 canım tatlı birşey ye hemen ve sol tarafına uzan hissedemezsen bir acile gözük
Dmrdmr_3834 Tatlissannee12 Tam o hafta da benim de öyle olmuştu doktora gittim 2 gün hastane de yatırıldım perinatoloji bölümün de sürekli nst çekindim iyi olmuştum
Tatlissannee12 ikicocukmeselesi bebeğim normalde de tatlı şeylere pek tepki vermiyor malesef öyle de anlayamam ay bilmiyorum şu an 😞😞
Ksks07 Tatlissannee12 canım bebeğini dürt yürüyüş yap hafif hafif veya ben çok endişelendiysem bi ışık kaynağı yöneltiyorum karnıma doğru sağa sola yatttığında hissetmiyorsan bencede bir sağlık ocağında kalp atışı dinletsinler birde ne kadar süredir böyle hareketsiz ? Bazen bebekler ters pozisyona dönüyor içeri doğru hareket ediyor bir gün öyle hissetmemiştim aklım cıkmıstı meger arka tarafa dönmüs ancak yine de ihmale gelmez yakın bi sağlık ocagında kalp atısına bakmak iyi olur
Ksks07 Tatlissannee12 hazımsızlık, ishal, Kusma vs normal şartlarda bebeğe etki etmez canım belki uyuyordur ama bu haftalarda hareket saymak gerekli azalma var mı duraksama var mı vs. hepten hareket hissedemezsen ya da çok az hissedersen görünmen iyi olabilir 🙏🏻
BabyUygurMother-s Bir kontrole gitmekte fayda var arkadaşım çünkü şuan yaşadığın stresten bile etkileniyor, hemde içini rahatlatmış olursun Allah’ın izniyle de iyidir inşallah bebiş 🙏🏻
Busraseyma Tatlissannee12 yinede bi doktora git ama senin haftalarındayken bu sekil hazımsızlık yasiyordum karnım sertlesiyodu ve bebek hareket etmiyordu sakinlestirdim kendimi sonra kalktım güzel bi kahvaltı ettim sonra hem hazımsızlığım geçti hemde bebeğim hareket etti sık sık başıma geliyordu benim bu olay
Melisakrtl Tatlissannee12 bebek bazen 2 gun bile fazla kipirdamadigi oluyo benimki oyleydi suan 30+5 3 gun kipirdamadigi oldu ertesi gunde hic durmadi oyle durumlarda ben uyuyosa bile uyandiriyodum karnimi durtuyodum bide saga tarafima yatiyodum tepki veriyodu sende dene sola degilde sagina yat karnini durt azcik rahatsiz et kipirdar insallah
Gizemass Tatlı ye sol tarafına yat daha sonra biraz onu rahatsız et eğer hareket hala yoksa öyle acile git canım bencede uyuyordur ☺️ Benimde olmuştu endişelendim ama uyuyormuş ☺️
Tatlissannee12 Gizemass sanırım benim bebişte uyuyordu içim rahatladı hareket ediyor şu an yavaş ta olsa😍