hamilemommy 32 haftalığım yarın bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim siz kaçıncı haftada hazırlamaya başladınız😘
ilaydaelcinn_1 hamilemommy 31 haftalığız bebeğin hemen hemen herşeyi hazır, benim birkaç eksiğim kaldı. Onları da tamamlarsam bitecek Allah’ın izniyle 💖🥲 Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻👣
Melikeex hamilemommy 31+2 deyim kıyafetleri dun yıkadım sabahda utulıycem ınsallah canta ıcınde bı iki eksıgım kaldı tamamlanınca hazırlıycam ınsallah 🙏
Anne1010 Ben 27. haftada yıkadım ütüledim bizim oğlanın içerde çok duracağı yok ne olur ne olmaz. Benim bi kaç eksiğim dışında çantam hazır.
Tubmavi hamilemommy 32de başladım tam oda kuruldu eşim dolapları falan kurdu ben çamaşır yıkadım yerleştirdim derlen 33.5 gibi bitti şimdi hastane çantası kaldı onu da biraz salladım bi geçemedim başına. Bi benim lohusa takımım kaldı yıkanacak bu afta bitiririm inşallah
Aysh89 Bugün gittik doktora son 2 ay dedi eşim biz yurtdışında olduğumuz için Türkiyeye gelecek alışveriş yapacak bn seyahat edemiyorum çünki 1 haftalığına o dönünce başlıycam
alonee hamilemommy Yediye girmeden hazırlamayı düşünüyorum. Bi tanıdığım 7 aylık doğum yaptı aniden. Kesinlikle hazır olsun diyor. Belli olmaz bu işler