shellshock Bütün gün çocuklarla uğraşırken üçüncü çaydanlığımı yaktım. Dayanıklı çayı güzel yapan iyi bir model arıyorum. Sizler neler kullanıyorsunuz önerisi olan var mı?
Eminekelesogz shellshock arcelik gurme cay makinesi aldim cok guzel kullnimj feln ama 2 kisi olunca kullanmak nasip olmadi
seraperva Çocukla uğraışırken ocakta bir şeyler yakmak anneler olarak bizim rutin hayatımız zaten 😂 Ben evde homendin vintage royalteasini kullanıyorum memnunum çayı da güzel yapıyo
Eminekelesogz shellshock evet gayet pratik su ve cay koyuyorsun kendi kendine demliyor tadi da hos oluyor ayrica bitki cayi felan da yapabiliyorsun cayin dem oranini secebiliyorsun ya baya ozellikli aslinda
seraperva shellshock Çelik canım merak etme çayın tadını bozmuyo sağlıklı da bide içinde gelen süzgeci bile kaliteli çelik.
neganlucile shellshock Bende de yeşili var royaltea çayın tadını asla bozmuyor kesinlikle ve güzel demliyo hatta istersen sadece su ısıtmak için de kullabiliyosun kapağını ona göre dizayn etmişler.
shellshock neganlucile Hmm evet baktım şimdi maviside varmış mutfağımla uyumlu olur demliğide büyük duruyo kalabalık misaifr gelince yetiyo mu size?
seraperva shellshock Yetiyo canım merak etme. 1 lt kapasitesi var benim litrelik şişe ile denedim ilk aldığım zaman gerçekten o kadar alıyo o yüzden yetiyo kalabalıkta
neganlucile seraperva Benim en sevdiğim tarafı çay koyarken ağzı hiç sızdırma dökme falan yapmıyo eski çaydanlığımı sırf bu yüzden atmıştım. Bunda hiç öle bi sorun yaşamadım.
shellshock neganlucile Özellikleri güzelmiş tipine renginede bayıldım ok ben bunu sipariş vereyim hemen o halde 👍