Gizemebrar Oğlum olacak 27+2 hamileyim hala aklımda bir isim yok fikirlerinizi bekliyorum hanımlar ☺️
beyzanurgcl Gizemebrar biz inşllah ATLAS koyucaz ismini ama beğendiğim isimlerde aybars buğra çınar fikir olsun sana 💜
Pinarpek Gizemebrar bence Asil çok güzel bir isim cnm. Ben de kız ismi arıyorum 😄 herkesin derdi başka 😂
Pitircikk Gizemebrar 2 yaşında bir oğlum var ismi Mert Bera 💙 şimdi de bi kızım olacak inşaallah ben de isim arayışındayım 😅
anneyim96 Gizemebrar Atlas Yamaç Poyraz Ayaz Eren Aren Çınar Mirza Göktuğ Benimde oğlum olacak ve bende bunların arasında karar veremedim 😂😂
Ballilokmatatlisikizim Atlas Ege Deniz Cesur Burak Ardıç Cesur Emir En sevdiğim erkek isimleri🥰 1kızım var 2.kızıma hamileyim 🥰 ben koyamadım belki biri hoşunuza gider siz koyarsınız 🥰
Ballilokmatatlisikizim Pinarpek ilk kızımın adı Nehir İlay - 2.ye Güneş koyacağız kısmetse yada Güneş Ela🥰
Happyfam30 Biz de hala isim seçemedik ama aklımızda olanlar ; Alp Deniz Çağan Pars Selim Emin Ayaz Bora Poyraz Çağdaş
Pinarpek Ben de Bade düşünmüş çok heveslenmiştim. Bade şarap demekmiş. Uygun bir isim değil diyor herkes. Güneş güzelmiş ama unisex bir isim erkekte de duydum bu ismi . Hem anlamlı hem Keremle uyumlu olsun istiyorum. Oğlumun adı kerem 😀 işim zor yani.. erkek de Cesur ismi de güzel onu da düşünebilirsiniz erkek anneleri 🥰
cahillesohbetikestim Gizemebrar cesur cihan 💙 yeri bende apayrı Asil Arın Atlas Miraç bunlar modern olarak hoşuma giden isimler Göktürk Göktuğ Alparslan 💙 oğluşumun adı Aybars Barlas Baybars Mete Çağrı Balamir Bunlarda Eski Türkçe sevdiğim isimler ki en favorilerim bunlar 🥰🤣