CansuBuzdemirSoylu mel33 benim ikiz değil canm bende progestan kullanıyordum hamileliğimin başından beri serklaj yapıldıktan sonra malesef hep yattım 34. Haftaya kadar şimdi artık normal hayatıma devam edebiliyorum. Bir de serklajdan sonra rahim kasılmalarını azaltıcı 2 tane ilaç daha içtim 34. Haftada onlarıda kesti artık bebişi bekliyoruz
Vuslat61 mel33 gec kaldi cevabim kusura bakma canim antibiyotik kullanmadim ben ayni gun de taburcu oldum bi de serklaj sonrasi 5 gun kadar yattim surekli ama sonrasinda agir isler haric normal hayatima devam ettim korkacak birsey yok saglikla atlatirsin insallah
mel33 Vuslat61 Canım cevabının geç olması önemli değil.nasıl antibiyotik vermedi kuzum anlamadım.okuldan arkadaşı aradım bugün.o da 13.haftada serklaj olmuş tek ama bebeği.3 günlük antibiyotik vermişler canım .o da 1 hafta dinlendikten sonra ağır olmamak kaydıyla normal yaşamına dönmüş.Canım sen ne iş yapıyorsun.bir de doktor mu dedi ağır işler harici normal hayata dönebilirsin diye.acaba bana ne diyecek.kusura bakma çok soru sordum yine
Selmas57 Bende bebegimi kaybettim rahim agzi yetmezliğinden. Acil serklaj olmustum 25. Haftada. 26. Haftada doğum oldu ve yaşamadı.. Şimdi tekrar hamileyim 4 haftalık bana da seklaj yapılacak çok korkuyorum
mel33 Selmas57 Canım çarşamba yapılacak bana burdan detaylı yazarım.belki yardımım olur benimde birileri ne bana da dua et lütfen en çok ihtiyacım olan şey
Selmas57 mel33 insallah rabbim korur sag salim kucagina alirsin bebeklerini 🙏🙏🙏 ay ikiz bide masallah .. Bende daha bir hafta once ogrendim hamile olduğumu cok heycanliyim ve korku da var tabi. Bana anlatirsan cok mutlu olurum bana da atılacak 13. Haftada inşallah
mel33 Kızlar kanamam oldu.rahim ağzım 28 mm düşmüş ama kanamalı olduğum için yarın ki serklaj iptal.ne olur bana dua edin
mel33 Selmas57 canım yatıyorum iğne verdi.protestan 200 lik verdi. Haftaya salı gel dedi eğer herşey iyiyse atacak dikisi.28mm sinir dedi
Selmas57 Perinatoloji uzmanina gorun bence. 28 mm sinir degil benim bildiğim .. Ayni durumu yaşadığım icin biliyorum. Şimdi ki aklım olsa direk uzmana giderdim
Selmas57 mel33 haaa doğru senin ikiz 😀 ikizlerde 25. Tek gebelikte 15. Allah korusun hic endiselenme, enfeksiyona cok coook dikkat et. Allah nasip ettyse hic bisey olmaz insallah . bende cok özeniyodum ikiz bebis, cok sanslisin
Mercimeklerveannesi mel33 Bende yeni serklaj oldum cnm 2 hafta oldu. Şuan 23+5 deyiz. Hep yatıyorum tuvalete kalkıyorum ama arada evde yürüyorumda. Çünkü sürekli yatmaktan her tarafım ağrıyor. Ama inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Mercimeklerveannesi mel33 cnm kusura bakma yeni gördüm mesajını. Acil serklaj oldum, ikiz bebek bekliyorum.
mel33 Mercimeklerveannesi oy kuzum ben kızında de serklsj oldum ama,sonda yoktu.bunda sonda taktılar öldüm öldüm.hala idrarını tam yapamıyorum kesik kesik inşallah düzelirim.beni çok zorluyor.birde başım inanılmaz ağrıyor.doktor bana antibiyotik vermedi sana vermiş miydi canım
Melikezturk mel33 benimde ilk bebeğime 4 ayllikken düşük yaptım hersey yolundaydi rahim kendiliğinden açıldı düşük başladı dedi doktor daha sonra 7 ci ayda hamile kaldım suan 9 + 1 haftalik hamileyim ekimin 16 sinda gel dedi 2li test yapılacak sonuca göre rahime dikis atilcak dedi doktorum o gün de olabilir başka günde verebiliriz dedi dikis sonrası da 1 2 gün hastanede yatabilirsin dedi tedbir amaçlı