Tatliavakoda Progesteronla folik asiti ayni anda yuttum simdi cok başim dönuyo acaba bi zarari olurmu cok korktum.
Zeynepppdyg Tatliavakoda progestanı tek başına da yutsan aynı şeyleri yaşardın muhtemelen ağızdan alındığımda çok yan etkisi var kimsiinde kusma baş dönmesi olurken kimisinde baş ağrısı vs yapıyormuş doktorum bana fitil gibi kullanmamı önerdi .korkma progestan ilacının yan etkisi bir süre sonra azalarak geçiyor diyorlar
Esraa00 Tatliavakoda canım bence fitil olarak kullan bende kullanmıştım bilemedim ağızdan alıyordum baş dönmesinden kalkamıyordum fitil de etkisi yokmuş baya iyi olursun hem
Bsr-12 Tatliavakoda basini döndüren progestan ama niye folik asidi bu saate iciyorsun gunduz icseneevham ypma progestan oyle bi ilac alabilirsen vajinal yolla yap
Melisssssss Bende içiyorum canım hem progestan hem folidolce ara ara böyle halsiz gibi elim ayağım kesiliyor sanki ama geçici bir durum gibi ard arda yutmasanda birini kahvaltı dan sonra iç birini öğleden sonra mesela gel saat farkı da var
Stella_0 Tatliavakoda ilk bende progestan yutarak içiyordum çok büyük yan etki yaptı beynim uyuştu başım döndü birebir sarhoş gibiydim hatta arkadaşım videomu çekmiş hastanede yok artık dedim bu derece mi. Standart yan etkisi serum verdiler geçti. Allah’tan bebeğime birşey olmamış zaten bebek için sıkıntı olmuyor ama ben birde böbrek nakilli olduğum için böbreğimide etkilemesinden korktuğum için hastaneye gittim. Bol bol su içince geçiyormuş ben o halde su içemeyince mecbur serum taktılar. Şuan hala kullanıyorum ama fitil olarak sabah akşam devam.