Nesibeorhan 16+1 haftalık hamileyim bazen sarı akıntım oluyor ama bu ara su gibi akıntım olmaya başladı hatta işemişim gibi bir his veriyor sizlerde de oldumu böyle durumlar
Caglaasya Nesibeorhan 17+5 olduk bizde benden kremsi akıntı geliyor bazen sarımtırak gibi ama öyle ay gibi hiç gelmedi bence doktorunuza danışın
Elfs Nesibeorhan 39+3 haftalık gebeyim normalde de kendimi bildim bileli akıntım olur geçen gün su şeklinde sızıntı oldu akıntı gibi değildi doktorum baktı akıntı dedi belki sizinki de öyledir ama riske atmayın muayene olun.
Manner35 Nesibeorhan benim oyle olduğunda enfeksiyon agrısı oluyor ardından bol su ile durumu kurtarıyorum.
Cfndk Kesinlikle doktorunuzla konuşun su gibi akıntı bebeğin suyundan geliyor olabilir suyu azalabilir Allah korusun
Nesibeorhan Cfndk geçen kontrolümde doktorum bebeğin sıvı normalden çok az farkla az dedi kafamda soru işareti bıraktı
Bir61 Enfeksiyon da kapmış olabilirsiniz enfeksiyon su gibi akıntı yapıyo doktorunuza sorarsanız o duruma göre yönlendirir sizi
Nesibeorhan Caglaasya bende de 1 gün oldu bide ben o gün akşam misafirlikte olduğum içim çişimi tutmuştum basınçtan dolayı da olabilir diye düşündüm salı günü doktor kontrolüm var inşallah bi sorun yoktur
Bir61 Nesibeorhan bende yaşamıştım doktorum fitil vermişti bide sirkeli suyla temizlememi istedi şikayetlerim 3günde azaldı tahlil verdim geçmişti enfeksiyonum doktorla görüşün yönlendirir sizii geçmiş olsuuun 😌