Ipekseren Bebeğim normalde 29 haftalık ancak doktor 26 haftalık gibi gözüküyor bebek küçük böyle giderse erken doğum yapabiliriz dedi çok Korkuyorum bebeğime bişe olucak diye lütfen başına gelen varsa bişeler yazabilir mi
Ipekseren Ozgeozgul Kağıt falan vermedi bilmiyorum kilosunu boyunu ölçüsüne bişe demiyor ki sadece beslenemiyo dedi sen ne yersen ye ne içersen iç senle alakalı değil dedi
Ipekseren Daha yeni girdim 29. Haftama bugün gittim doktora 26. Haftalık gibi büyğklüğü dedi kilosu da 1.3gr normalde bu haftada 1,300gr olması gerekiyprmuş
Ozgeozgul Ipekseren 1300 felan olması gerekmiyor normal değerler var alt ve üst değer benim 28 haftalık 1100 gramda 1 hafta geri sadece biraz abartmış doktorunuz galiba
Melisakrtl Ipekseren nasil yani ben 27 haftamda gittim bebegim 1kiloydu bana normal dedi o zaman benimdemi bebegimin kilosu az :/
sumelegi Ipekseren ya benimde 27. Haftada 1500’tu 3 hafta önden gidiyor dedi doktor. Ben ve eşim yapılıyız genetik olabilir dedi. Ama sana da 29. Haftada 1300 3 hafta geriden demiş. 26 haftaya uygun demiş. Hafta 1500–>30 hafta 29.hafta 1300–>26. Hafta Sadece göbek çevresini ölçerek bu verileri söylüyorlar. Eğer sen ve eşin minyon tipli iseniz genetik faktörler etkili. Takılma. :) bence
Eliff818 Aynı durum bende de var 27 haftalıkken kontrole gittim doktorum 25 haftalık olduğunu söyledi kilosu 836gr sağlıklı dedi başka herhangi bir şey demedi acaba başka doktora gitmeli miyim diye düşünüyorum
Ipekseren Eliff818 bide daha önce sigara kullanımı olmuşşa yada suan varsa da ondan olabilir dedi ben suan da kullanıyorum
Peperonni Eliff818 Canım uygulamalarda da ortalama kilolar yazıyor bebeklerin. Ordan üç aşağı beş yukarı aynı oluyormuş o değerlerde ve ölçümler de aslında doktorların tam olmuyormuş öyle okumuştum yani onlar da ortalama bir rakam veriyorlarmış ölçümlere göre
Melisssssss Ipekseren ee o zaman sende sigarayı bıraksana canım bebeğin için bide başka doktora çık hatta iki doktora daha çık bakalım ne diyecek
Eliff818 Ipekseren Ben hiç kullanmıyorum ama bi çok kez sigara içilen ortamda bulundum acaba bundan olabilir mi
Peperonni Ipekseren anladım canım inşallah dediği gibi olmaz doktorun. Başka doktora da git sen yine. Kaşar, muz, kivi bebeği daha çok büyütüyor diyorlar onları da ye istersen inşallah şifa olsun bebeğine
Ipekseren Melisakrtl bana kilosu az demedi ben zaten çok zayıfım sadece bu haftalarda bu kilolarda oluyor dedi genel olarak bebek beslenemiyo bebek küçük dedi
sumelegi Ipekseren eşin şuan 120 olabilir doğduğunda kaç kg doğmş. Ayrıca sen 45 kg musun? Gayet zayıfsın işte🙈
sumelegi @Ipekseren yani kıyaslamayı sen yap. İkimizinde verileri birbirine yakın. Ama doktorların yorumları birbirinden farklı.