Melektmz Es_Esra Bende gece yatmadan önce 2 tane Prilam Dr kullanıyorum. Bana iyi geldi. Çok nadir bulantım oluyor ama hapı bıraktığım an tekrar yataklara düşünüyorum.
Newmom16 Prilam Dr diye bir bulantı hapı var gece yatarken aç karnına 2 tane içiyordum bulantılarım olduğu zamanlar onun kâr etmediği zamanlarda da sabah aç karna 1 gece aç karna yatarken 2 olarak günde 3 kez içiyordum 3 ten fazlası önerilmiyor zaten
Es_Esra Hamilelik boyunca mi kullandınız? Doktorum da bana onu yazdı ama bazı doktorlar vermiyormuş. Bı sakıncası yoktur umarım
Newmom16 Es_Esra Hayır bulantılarım bitene kadar kullandım bir zararının olmadığını söyledi doktorum ama hafif bulantın olduğunda kullanma sonuçta ilaç dedi. Birde yanlış hatırlamıyorsam içinde vitaminde vardı zaten B6 vitamini bulantıyı önlüyor
A_cemilik Benim doktorum prilamın Bi zararı yok dedi ben de kullanıyorum ve etkisi oluyor memnunum ben
Vera09 Ben günde 4taneye kadar içiyordum şimdi 18haftada sadece gece 1taneye düşürdüm. Ama içmezsem gün geçmez. Kullanın bulantınız varsa