Busedaglayan 18 haftalık hamileyim ve diş ağrısı çekiyorum diş etim şişti doktorlar bir işlem yapmıyor ne yardım ne yapa bilirim çok kötüyüm ☹️
Aysun09 Busedaglayan canım 3 aydan sonra yapıyorlar 22.’i haftamdayım benim de dişten problemim vardı dayanamadım doktora gittim antibiyotik verdiler çok şükür rahatladım bir hafta sonra da diş çekimi yapacaklar kadın doğum doktoruma sorduğumda da bir sıkıntı olmayacağını söyledi
polienaa_16 Busedaglayan ben üç buçuk hamileyken dişim apse yaptı yüzüme dağıldı ve mecbur çektirmem gerekiyordu.özel bir klinikte kadın doğum doktoru bebeğe baktı ve herhangi bir sıkıntım olmadığı için çekilebileceğine dair bir yazı yazdı ve özel dişçiye o kağıtla gidip çektirdim
Esma55 Ben öldüm öldüm dirildim. Karanfil yağı sür uyuşturuyor ve ağrısını alıyor ama yap olcak öbürleri fayda etmiyor
Cfndk Bu kadar kasmanıza gerek yok kadın doğumcu işlem yapılabilir dediği sürece herşey yapılıyor 8 haftalıkken diş çektirdim ben 2 kutu antibiyotik kullandım suratım apse oldu şişti çok kötü boşa acı çekmeyin her şeyin çaresi var
polienaa_16 Cfndk kesinlikle katılıyorum boşu boşuna acı çekmenin bi manası yok.aynı şekilde ben de yaşadım çok zor çünkü.