Kızlar belki size komik gelecek ama keşke bana doğumdan önce bana soyleseydi diyorum. Kesinlikle lohusa depresyonuna girmesenizde girin!! Bir ay önce doğum yaptım doğum çok rahat geçti henüz post açamadım spinal epidural kombo sezeryan oldum merak ettikleriniz varsa doğum için onları da yanitlayabilirim. Ama lohusa tribi yasamadigim için çok pişmanım. Çocuğum annem ve kayinvalidemin kucağında oyuncak oldu bişey diyemedim. Annem isinden izin alıp yanımda kaldı eşim sürat yaptı kaynanam niye ben gelmedim dedi o ben gaz cikarcam dedi.digeri öyle tutulmaz dedi. Herkes sürat yaptı ve dogumumdan beri ben herkesin gönlünü yapmaya çalışmaktan yoruldum. Çocuğumun sadece süt annesi gibi olduğumu 1 hafta önce farkedebildim. Acıktı emzir doydu ver doğru düzgün çocuğu tutamadım bile şimdi ki aklım olsaydi doğar doğmaz çocuğumu kimseye dokundurmam tribine girerdim. Kayınvalidem sürekli bizim kızımız çok iyi hiç kiskanmaz hiç alınmaz bize diyip duruyor artık bende delirme noktasina geldiğimde herkese lohusa olan benim siz değilsiniz hatırlatayım dedim şimdi herkes küstü gitti rahatladım siz benim gibi yapmayın herkese nazınızi geçirin. Herşeye alının çocuğu da kimseye vermeyin bı daha hamile kalayım tam depresyona giricem ay çok dertliyim uzun oldu kusura bakmayın psikolojimi bozdular içimi dökmek istedim 🙈😂😂