Deletedmom_85 Yaklaşık bir haftadır bu problemi yaşıyorum. Bildirime tıklıyorum kaç dakika internet şeyi dönüyor açılmıyor. Wifi de deniyorum aynı hücresel veriye geçiyorum aynı. Başka siteye girip deniyorum hızlı hızlı çalışıyor. Uygulama aşırı yavaş düzeltilirse sevinirim. Yorumun üzerine tıklıyorum yukarıya gidiyor geçmişte ki yorumu görmek için kaç dakika takılmış Gibi çıkmıyor yukarı. @Ozge Şuan bu postu atarken bile dakikalar sürdü…
Deletedmon00881 Deletedmom_85 ayy ben verrreeemmm oldum yaa telefonu açıp kapattım uygulamayı açıp açıp kapattım en son telefonu yere vuracam🤣
Deletedmon00881 Deletedmom_85 uygulamanın vadesi dolmuş gibime geliyor yakında rahmetli olmasa iyidir, bir ayağı çukurda, hakkınızı helal edin 😁🤣🤭
Habus Deletedmom_85 aynı sorun bende de var. İnternette sorun var sanıyorum, çıkıp instagramda vs dolaşıyorum gayet hızlı ama buraya girince öyle olmuyor 🤷🏻♀️
Hapyymami55 NaimeYilmaz birde uygulamaya girerken direk uygulama kendini atıyor çıkıyor yani direk nasil anlatayım hata veriyor ne bilim bu bı çok kez oldu
Deletedmom_85 Deletedmon00881 al benden de o kadar kız son çare dedim uygulama da sorun var herhalde. Gittim websiteden girmeye çalışıyorum malum sonuç yine aynı 😁
Deletedmon00881 Deletedmom_85 benim hakkım herkeşe helaldir, unutmayın beni, sizi hep hatırlicam😁şşşşhhh
Deletedmom_85 Birgul bi sizin canınız sağolsun takılıyoruz ya, bu uygulama çökerse kendimi balkonlardan atarım 😁♥️
Deletedmon00881 Birgul arkadaşlar herkeşe duyrulur, uygulama mükemmel ilerliyor, sakın canınızı sıkmayın, en kısa zamanda sorunlar giderilecektir, her insanın kusuru olduğu kimi uygulamalarında kusuru olabilir, herkeşe iyi geceler sağlıcakla kalın 🏃🏼♀️🏃🏼♀️😴😴
Birgul Deletedmom_85 neyse ki balkondan atmaktan yırttınız, biz çökmeyiz çöktürürüz falan diyormuşum 😀😀😀🤪🤪
Deletedmon00881 NaimeYilmaz aslında orda dilim süştü, uygulama süper olmasaydı her gün burda olmazdım, hatasız kul olmadığı gibi hatasız uygulama da olmaz yani şimdi mantıklı düşününce bu kanıya vardım 😁 😍💖💖
Deletedmon00881 Birgul uygulamayı öven bir post 🤔😃valla hiç aklıma gelmemişti yapmam gerek 1 yıldır kullanıyom yoksa uygulamanın hakkı geçer üstüme, ahirette ödeyemem 😍😍en yakın zamanda açacam postu😂😍😍