Zeyzeynepnep Şu anda malum yerden bildiriyorum. Böyle bir acı olamaz, çıkamıyorum kızlar. Tünelin ucunda trafik tıkandı dersem anlarsınız. Kalkamıyorum, sanıyorum burada doğuracağım. Acil etki için ne yapılabilir, önerilerinizi alabilir miyim?
Umud-- Zeyzeynepnep dubhaloc yazmadı mi ben çok çektim aç karinla her gün annem kayisi hoşafı veriyordu ayrıca bol su asla ıkınma otur saatlerce oturdum ağladım bayilacahim sandım inan ter içinde kaldım. Çok zorlandım ama pes etmedim nalet bir şey bu ya
Hulus Zeyzeynepnep bu bahsettiğiniz ani yaklaşık 1 ay önce yaşadım. Abartısız söylüyorum 2 saat tuvalette oturmak zorunda kaldım. Yok yani ne kalkabiliyorum nede tuvaletimi yapabiliyordum. Muhtemelen benim o durumumu yaşıyorsunuz. Eşimi bir koşu nobetci eczaneye gönderip lavman aldirmistim lavmani yaptıktan 3 dakika sonra hersey tertemiz güzel bir rüya gibiydi 😅
guzel_anne1 Zeyzeynepnep kuru Kayısı, süt ve kuru incir karıştır robottan Çek iç bak hemen etkisini göreceksin veya varsa evde 1 bardak şalgam
Seldaapk Zeyzeynepnep saf zeytinyağı içtim dün yarım çay bardağı sırf bunun için yarım saate her şey çözüldü 😁
Umud-- Melos90 sabah akşam içiyorum sadece düzenliyor destek amaçlı o kesin çözüm değil zaten öyle demişti doktorum bağırsak duzenleyiciymis
Umud-- Zeyzeynepnep bende kullanıyorum o kadar çok ki saysam şaşırsin biliyorum ben geçen gün ölüyorum sandım eşim bu yüzden bayilinir mi dedi evet bayilinir çok başka bir acı o
Zeyzeynepnep Hulus aynen öyleyim. Kendimi sıkarken bu kez vajinamdan akıntı gibi beyaz sıvı geldi. Bu kadar ıkınmaya kesin hemoroid oldum kesin. Bir saatimi doldurdum bakalım olmazsa eşime eczane yolları gözüküyor
Hulus Zeyzeynepnep bence daha fazla zorlamayın cunku lavmani yaptıktan sonra zaten normal yolla çıkmasının mümkün olmadığını görüyorsunuz. Bende hemoroid oldum malesef sonrasinda cok ağrı çektiğim için Anestol kreme başladım.
mihrac_ayd Zeyzeynepnep kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama magnezyum kullanıyorsanız magnezyum sitrat olanını kullanmanızı tavsiye ederim, bağırsakları çok düzenliyor , ben de demir ilacı kullanıyorum aşırı kabızlık çektim ama solgarın magnezyum sitrat ı çok fayda etti , spor hocam önermişti iyiki başlamışım diyorum doktoruma sordum o da onaylamıştı
Zeyzeynepnep mihrac_ayd 28. Haftadayim. Doktora da bugün sordum kramp icin magnezyum alayim diye. Al dedi ben de internetten hangi formunu alsam diye bakıyordum. Cok teşekkür ederim
buket-12 Canım en güzel ve doğal yöntem pekmez :) iki yemek kaşığı pekmezi sabah aç karnına iç yarım saat sonra çözülüyor:)
Dlr48 Zeyzeynepnep valla duphalacta bıryere kadar ben o trafıgı parmakladım bırkere hıc yapmam dedıgım seyı yaptım yıne fayda etmedı duohslsc oneriyo doktorlar arada bır onu kullanın birde benim uc dort gundur duzene gırmıstı soyle doktorum takvşye probiyotık yazdı etkısı oldumu bılmem ama onu duzenlı kullandım kalkar kalmazda sıcak suya ılıstırıp agız yakmayacak sekılde onu ıctım ıkı uc kayısı ile beraber srkasına bır tatlı kasıgı yada cırba kasıgı ıle basladım saf zeytinyagı ıctım cok guzel duzene gırmıstı benı yormuyodu tabı bugun sabahtan hastane ısleri ıluncs cıkamadım ve bu uyguladıklarımı yapamadım ve sonuc yıne saatlerim tuvallette gectı ama dediklerimi deneyın faydası var
Caglaasya Zeyzeynepnep ben vimesa adında özel bir vitamin kullandım Çok çektim kabızlıktan ayrıca günde bir bardak kefir içtim şu anda hala o ilacı kullanıyorum öyle rahatladım
Canankk Zeyzeynepnep ne duphalac ne zeytinyağı ne kayısılar lavmanlar ben bu kabızlıgın nırvanasını gercekten yasamıs bırı olarak soyuluyorum mucizenin otesınde bır sey magnesie calcine diye bır ılac doktorum duphalac gbı seker ıcermedgı ıcın de daha saglıklı oldgnu soyledı ve ıcerıgı magnezyumdan ibaret. Gercekten doktorunuza danısarak bı deneyin gozlerıme ışık gelmıstı hayata yeniden dogmus gıbı olmustm ne dıyım daha😁 cok gecmıs olsun🌸
Zeyzeynepnep Herkese teşekkür ederim. Bugünkü trafik çare buldu ama iki gün içinde yine olur 🤣 hepsini bir anda deneyip ishal olasım var 😂