Halime90 İyi geceler anneler 🌸 hamileyken küçük miyomları olan var mıydı ? Bugun doktorum söyledi bende olduğunu da . Ama zararsız büyümez çocuğuda etkisi olmaz dedi . Netten okuyunca da kötü düşünmedim değil. Olumlu çok nadir yazılar vardı. Yaşayan varsa lütfen yazarsa çok sevinirim 🌸🤲
Marblingg Halime90 yanlis anlamayında doktorun söylediği degilde nettw yazilanlar yada burda duyucaniz 3 5 kotu yorum neden daha değerli.
Tugbasimay Halime90 ılk dogumum da yumruk büyüklüğünde mıyomum oluştu. Son haftalarda agrı yaptı sadece ama sağ sağlık dogurdum kızımı. Sezeryan amelıyat oldu zorunlu olarak amelıyat anında mıyomuda çıkardı doktorum. Sımdı 2. Ye hamıleyım ve kucuk mıyomlarım yıne var. 39. hafta dayım yarın dogumum var. Hıcbır sıkıntı yapmadı mıyom. İçini ferah tut her 3 kadından birinde mıyom oluşıyo
1Emine Halime90 5 cm miyom ile hamile kaldım, 16. Haftadayız, ağrı sancı ve bebeği etkileyecek bi durum yaşamadık çok şükür. Doktorum sezaryenle hem bebeği hem miyomu alacağını söyledi, kötü düşünmeyin.
Mrymali Halime90 Myomlarin durus yerlerine göre değişiyor.doktorun demişse normaldir. Myom bebekle beraber büyüyor daha sonra dejenerasyon uğrayıp kaliyor sezeryanla birlikte aliniyor
Halime90 Marblingg değerli değil hanım efendi . Doktoruma da güveniyorum. İnternette kötü okuyunca aklıma takılda . Burda yaşayanlar olunca insan bi nebze rahatlıyor . Diğer ay doktora gidene kadar acaba büyüyecek mi bitecek mi ne olacak diye fazla düşünmüyorsunuz . Amaç bu …
Halime90 Tugbasimay çok teşekkür ederim inşallah bende atlatırım . İlk kızımda hiç başıma gelmemişdi . Bugun duyunca şaşırdım . Hayırlı doğumlarını olur sizinde inşallah .
Menek16 Halime90 hem miyom hem çikolata kistim var üstelik çikolata kistim büyük boyutta fakat 30. haftadayız çok şükür bir terslik yok her kontrole gittiğimde bakılıyor takipteyiz doktorum da gerek duyarsam alırım doğum da dedi netten çok aklınızı bulandırmayın malum baş agrısına bile kanser diyen yorumlar yazılar çıkabiliyor :) içinizi ferah tutun saglıkla gelsin🍀
Dlr48 Halime90 merhaba benim gebeligim tüp bebek tedavısı ıle oldu buyyzden ekstra ilaç hormon kullandım benımde myomlarım vardı ama doktorum hep gebeliğe engel degil dedi boylarıda 2 3 cm di tabi tedavı ılacları ve gebelik hormonları ile biraz normale göre hızlı büyüdü çünkü ben gebeliğimin 3 ayına kadar extra hormonda aldım biri rahmin önğnde diğeri arkasında idi bebek kesesi arada kalmıs demişti doktorum ama kendini kurtarır ordan buyudukce dedi ve oyle oldu ilk zamanlar kanamalarım lekelenmelerim bir iki kerede agrım oluyordu doktorum myomlarda yapıyo olabilir demişti ama hıc bır zaman net olarak myom yuzunden denmedi cunku gebelikte kanama agrı tam tanı konulamıo ve hep düşük tehlıkesi seklinde bakıp ona göre tedavi uyguluyırlar dicem o ki biraz uzadı ama bır doktorda ılk uc ay belki biraz hastanelere getirtir sizi ama bebek buyudukce sıkıntı yasamazsınız dedi ve oylede oldu herseyden ınce myomlarını sev ve alıs kafanada takma ve cok okuma ben o hataları cok yaptım ve ne okursam cektim taki myomlarımla barıstım kafama takmadım sıkıntıda yasamıyorum şükür atlattım zaten hassas bıyerde olsa idi cok bebek tutanamazdı nasibi varsa isterse dev myomlar olsun allhın ıznıyle dogar içini ferah tut
Halime90 Dlr48 çok teşekkür ederim yorumunuzun sonunda dediğiniz gibi nasibi varsa bir şekilde doğacak ☺️ İçimi rahatlattınız. Hepimizin hayırlı doğumları olur inşallah .