karahanzynep Zeyneptoprak hayirli olsun canim doktor ve ebelerinde seni sakinlestirmesi gerekiyodu halbuki ama cok sukur atlatmisssin Allah anali babali buyutsun canimm
Kahve Hayırlı olsun okurken ben de gerildim valla 😊 darısı bizim başımıza inşallah isim niye Yok peki
Zeyneptoprak Kahve kayınbabamın ismi olsun mu olmasınmı diye karar veremedik biz biraz kararsız bi aileyiz 😂
Suzannnn Zeyneptoprak Allah analı babalı büyütsun cnm kordonunu neden geç kestirdin acaba merak ettim?..
Ozcndln Zeyneptoprak canim cok guzel anlatmissin heyecanla okudum vala allah uzun omurler versin insallah bebise darisida bizim basimiza artik 😂😂
Bekleyenler Zeyneptoprak hayırlı bir evlat olsun. Kimseye de bu tarz gerginlik yaşatmasın Allah. Normal doğumda epidral anestezi yapılıyor mu ben onu bilmiyordum da
Zeyneptoprak Bekleyenler evet yapılıyo hem kasları gevşetip açılmayı kolaylaştırıyo hemde doğumu hissediyorsun doya doya çok güzel bişey
MerveakrTurak Okurken gözümden yaş geldi gülmekten .. 😀😀öncelikle gözün Aydın Allah uzun ömür versin .. zorlu ama asla unutulmayacak bir doğum hikayen olmuş .. Allah bizlerinde yardımcısı olsun
Zeyneptoprak MerveakrTurak Allah daha kolayını eğlencelisini nasip etsin sana valla aklıma geldikçe banada bi gülme geliyo 😅