Edayl Ben folik asit kullanamadım mide bulantısı yaptı bende kullanmayan kimse varmıydı içim biraz huzursuz🙁
Sonundabende Edayl folik asit daha önce bulantı yaptığını hiç duymadım canım ama bebeğim gelişimi icin o cok önemli doktoruna danış ve kullanmaya çalış kussanda ben ilac değilde genelde bulantı kusmam o kadar cokki ama bi süre dayanacaz Allah yardımcın olsun
Soruyorumm Edayl bir sürü çeşit marka folikasit var midemi bulandırdı içmedim demek doğru değil başka marka deneyebilirdiniz ayrıca gebelik kaynaklı mide bulantısını folikasite bağlamış da olabilirsinzi
Azra41 Edayl folik asit içeren sebze vs yiyebilirdin bence 🤷 sorun teşkil eder mi bişey diyemem doktora sormanız gerek
oykumm_1233 10 haftalık gebeyım bende kullanamadım umarım sorun teşkil etmez carsamba kontrolum var beklıyorum bakalım 🤷🏼♀️
Semayls Kullanımlarınızı değiştirerek kullanmayı deneseydiniz ben sabahları aç karnına alıyordum bulantı yapıyordu sonradan farkettim öğlen almaya başladım rahatladım
Sonundabende oykumm_1233 Allah Allah hiç dikkat etmedim ona ben yemekten sonra içiyorum mide yanmam bulantım şiddetli ama ondan olacağını hiç düşünmedim prilam kullanıyorum gece yatmadan ama ona rağmen safra çıkarmaktan bi hal oldum ne yesem gidiyor yatalak gibi yatıyorum 8+4 olduk yeni bide
Sukran_demir 21 haftalık gebeyim bende kullanmadım hiç bir sorun teşkil etmedi bebeğim gayet sağlıklı çok şükür 🥰
Soruyorumm Sukran_demir çok sükür ama siz de sorun olmaması gerekli olmadığı anlamına gelmez her bünye farklıdır
ceren_1411 Cansugamze_ bende de ilk dönemler kusma çok olduğu için gündüz içmiyordum kusmayla ilaç tekrar atılmasın diye gece uyumadan önce içiyordum hep
oykumm_1233 Soruyorumm bir sürü çeşit denenmesi için insanlarda harcıcak bi okadar da para lazım suan en ucuz folık asıt 100 lira
Sonundabende Azra41 Aynen özellikle semizotu folikasit kaynağı ama ilac muhakkak bence alınmalı tabi rabbim daha iyisini bilir insallah bütün bebekler sağlıkla gelir
Sonundabende oykumm_1233 Saglıkocahına gidin söyletin ücretsiz veriyorlarmış duyduğuma göre eşim bana folicus aldı sanırım adı o , içinde Başka vitaminlerde var onu kullanıyorum
Soruyorumm oykumm_1233 karnındaki bebek hanımefendi 100 tl hesabını yapıp bırakmak yerine çözüm bulmak mantıklı bez almayacak mısın mama almayacak mısın bu bemim fikrim biz de parayı yoldan toplamıyoruz
Limonzeytin Edayl marka değştirin o zaman kullanlması lazım gebelkte tüm vitamnlrrn bebeğin gelişimi ve size takviye için
oykumm_1233 Soruyorumm canım benım kendım için söylemiyorum ben özele giden herşeyin en iyisi kullanan ve alan bırıyım cok şükür, ama herkesin maddi durumu bir degil bu devırde 100 lıra bıle cok büyük bir para, ve mama bez bıle alamayan onlarca insan var
Eylul2019 Edayl folik asit normalde bulanti yaomaz.ac karnina icerseniz yapar ancak cok onemli bir takviye zamani gecirmediyseniz doktora soyleyip farkli marka kullanin
Sonundabende oykumm_1233 Bende gecen bi tanıdıktan duydum saglıkocagından ücretsiz alıyormuş ben gidip hiç sormadım bende vardı eşim bi kaç kutu almıştı yani bi giderseniz sorun hepsi verirmi bilmiyorum ama