kevser444_ Kızlar benim bebiş daha doğmadı sleepy bez kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl? Ve de ıslak mendilin aynı marka olmasına gerek var mı
Leblebi_tanesi kevser444_ sleepy natural ve sleepy bio natural bebek bezi ile sleepy natural ıslak mendili temiz içerikli ürünler tavsiye ederim
Turkerg kevser444_ ayni marka olmasina gerek yok. Temiz icerikli olsun yeter. Ben ikisini de sleepy kullandim ilk zamanlar memnun kaldim. Bebisine gore degisir her bez her bebege de uymuyor kimine pisik yapiyor. O yuzden kullanmadan stoklamayin derim. Oglum buyudugunde baby turco da aldim ikisi de guzel bence. Sonrasinda yikanabilir bebek bezine(ybb) basladim. Yaklasik 4 aydir kullaniyorum bundan da memnunum😁 Simdi ikinci oglum yolda. Ona da ybb aldim
minik_koala_ve_annesi kevser444_ sleepy natural islak mendil almayi dusunuyoruk sadece su ve pamuk gibi cok dogal bir yapisi var tercih size butceye kalmis yenidoganda zaten islak mendil onermiyorlar islatilmis pamukla silinmesini oneriyorlar ama dedigim islak mendil bu duzeyde bence ben onu kullancam
Nsnese Islak mendil seçerken hepinize bir tavsiye makyajınızı silin eğer silmiyorsa alkolsüzdür bir çok marka denedim e bebek baby me asla bir gram çıkarmadı makyajı alkolsüz ve parabensiz olduğu için onu tercih ettim bez olarakta prima premium care