BeyazPapatyam Selam kızlar, bebeğim tam 7 gündür kuvözde 😔 sizin bebeklerinizden kuvözde olan var mı? Beslenirken bazen oksijen desteğine ihtiyaç duyuyormuş, moralim bozuluyor. 😔
_akalin3 BeyazPapatyam 26 haftalık dogurdum ve 91 gun kuvezde kaldı tam olarak ne soruyorsanız cevab verebilirim 🥰
FDM220 BeyazPapatyam üzülme diyicem ama elinde değil seni çok iyi anlıyorum. Bundan 2 ay önce bebeğimde küvezde kaldı 11 gün orda onu bırakmak ondan ayrı kalmak çok zor. Ama geçicek emin ol şimdi nasıl oldu o kadar zaman geçti diyorum. Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda yavruna kavuş. Ne zaman aklıma gelse dua ediyorum.
iremcim _akalin3 süreç eminim zordur ne kadar güçlü ve pozitifsiniz cok sevindim adınıza. Konuyla alakasız ama pozitif olmanız hoşuma gitti 🌼 Allah tüm bebelerin ve annelerin yardımcısı olsun inşallah🙏🏼
BeyazPapatyam _akalin3 çok zor gerçekten, aklım kalbim her şeyim orada. Bırakıp gelirken delirecek gibi oluyorum. Daha 1 hafta oldu ama doya doya koklayamadım ne yapacağım edeceğim diye diye sabrım azalıyor. Bu oksijen desteği olayını çözemedim hiç bi sorun yok diyorlar beslenirken arada oksijene ihtiyaç duyuyormuş ben anlamıyorum ne yapacağım 😔
_akalin3 iremcim pozitif olmamım sebebi olayın ustunden 3.5 yıl gecti 🫣🥰 rabbim kimseye yaşatmasın ama bu dönemde deli gibi araştırmanyapıyordum ondan nerde bır anne görsem yardım etmek ısterım
BeyazPapatyam Deniz2961 kilosu da 3300 gram güzel doğdu ciğerleri de gelişmiş diyorlar bütün organlarına baktılar sorun yok diyorlar haftası küçükmüş işte öyle diyorlar
_akalin3 BeyazPapatyam kac haftalık dogdu o cok onemlı ve oncesınden ciger geliştiri igne aldınız mı ? Bebekler yemek yerken extra efor sarfeder o sıra oksıjen alması kötğ bişey değil yoruldugu için destek alıyodur korkmayın inşAllah kalbiniz ferah olsun
BeyazPapatyam FDM220 Allah razı olsun, inşallah biz de çıkarız sağlıkla kavuşuruz oğlumla 💙 kalbim sızlıyor resmen kokusu burnumda böyle iyileşsin bebekler hasta olmasın 😔
BeyazPapatyam _akalin3 36+4 haftalık 3300 gram doğdu. Ciğer geliştirici iğnesi yoktu. İnşallah sağlıkla çıkar ve kavuşuruz oğlumla ♥️
FDM220 BeyazPapatyam amin inşallah canım 😊sütün geliyosa üzülmemeye çalış kendini başka işlere vermeye çalış zor oluyo biliyorum ama yapmayı dene en azından. Benimde öyle oldu kokusu hiç gitmedi burnumdan. Ama geçicek böyle düşün sonra doya doya kollayacaksın inşallah 😊