aslhansrc1 27 haftalık hamileyim bugun saglık ocagında tetonoz 2. Dozunu oldum ordaki doktor balık yagının bebek için cok faydalı kullanablcgimi söyledi sizler bu haftada kullandınız mı ve hangi balık yagını ?
Eslem_1 aslhansrc1 omega 3 ınnate pronatal verdi doktorum sizde doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz 🍀bu haftada değil çok daha öncesinde başladım
Nskyhn aslhansrc1 innate protanal kullanıyorum eşim de 1 haftadır içiyor içinde her şey var çok fazla içerikli çok güzel
Birseniz aslhansrc1 bende 27+2 yim bugün doktor kontrolümde doktor balık yağı yazdı ismi marincap 500mg sabah akşam birertane tok karnına yazıyor
aslhansrc1 Eslem_1 hem özelde hemde devlette takipteyim 2side hiç bişey söylemedi saglık ocagı söyledi sadece teşekkr ederim
Zeynppppp Doktor takibi yapılmıyormu imom çok kullanan var bende 12 haftalığım doktpra gitcem daha bakalım 🤦🏻♀️
Eslem_1 Vera09 yanlış olmasın ama 3. Ayımda gyno-ferro, d vitamini, ve omega3 olarak başlamıştım sanırım..aylardır kullanıyorum ve doğuma kadar da devam edeceğim..hem omega3 ihtiva ediyor ediyor hem de içinde bir sürü yararlı vitamin barındırıyor..
Nsy CansuDRY bana da 13.haftadan sonra imom önerdi doktorum ama hep içtiğim gibi malesef çıkardım kullanamadım. Simdi standart bi vitamin takviyesi verdi ama haftada 2 kez balık yememi önerdi
Eslem_1 aslhansrc1 enteresan..özeldeki doktorunuz peki neler önerdi? Doktoruna danışarak bir multivitamine başlamanı öneririm içinde omega 3 de barındıran..
aslhansrc1 Eslem_1 devacit ferrum fort colefort fort magnezinc kullanıyprum sadece doktorumu degiştirdim bu arada ilgisizliginden dolayı.
Merve201119 aslhansrc1 ben hamileligimin başından beri imom omega adında hem folik asit hemde omega 3 hemde bir çok vitamin iceren bir vitamin kullanıyorum doğuma kadarda kullanicam
CansuDRY Nsy Haftada iki kez balık yemek de çoo mümkün olmuyor. Ceviz, semizotu gibi şeylerle de takviye yapabiliriz.
minik_koala_ve_annesi aslhansrc1 ben imom omega kullaniyorum folik asit ve omega var icinde doktorum doguma kadar kullanmami soyledi
Habus aslhansrc1 5. Haftadan beri İnnate pronatal kullanıyorum. Bir ara yutamıyordum kokusundan dolayı, doktora içemiyorum ben dedim belki bıraktırır diye ama net bir şekilde balık yağı önemli kullanacaksın dediği için de bırakamadım 😂 19+4 olmak üzereyiz. 4 gün önce minnoşumun gelişimi gayet iyiydi çok şükür 🙏