Birseniz Kızlar bebişinizin kıyafetini kaç haftalıkkken yıkadınız ütülediniz ve çantalar kaçıncı haftada hazırlandı 🥰
Merve_tna Birseniz ben 34. Haftamdayım çantayı daha yeni hazırladım bebiş kıyafetlerinide 32. Haftamda yıkayıp ütülemiştim ☺️
AliMeltem_2021 Birseniz kıyafetlerini 33 haftamda yıkayıp ütüledim şuan 36+5 olduk çanta hala hazır değil😂🤦🏻♀️
Cnrmom Birseniz 33 haftaya giricez ben haftasonu bütün kıyaferlerini yıkadım ütüledim hastane çantamıda hazırladım 🌸 herseyimiz tamam kızımızı bekliyoruz ♥️
Semrasular Birseniz ben 28+3 haftalığım hazırlamak İÇİN sabırsızlanıyorum ama 30-32 haft arasında yıkayıp ütülemeye düşünüyorum onlar hazır olunca hastane çantası hazırlanır zaten 😁
Semrasular Birseniz ben ki iki pantolon yıkayıp ütülemeye üşenirim bebeğin minnak minnak eşyaları heyecanlandırıyor 😁
Birseniz Semrasular ilk şeyler hep heyecanlıdır zaten heleki kendi canımız bebişlerimiz daha bi heyecan mutluluk veriyo 🙏🏻🥰
Semrasular Birseniz ay hemde nasıl odasına hergün 80 defa girip çıkıyorum kıyafetlerine bakıyorum sanki odayı alıp götürecekler sürekli oraya gidiyor ayaklarım 😂
edaliannee 36 oldum çantam daha yeni hazır 😂 bendeki rahatlıkta bambaşka . Bence kafadan çıkar bi an önce yapmaya başla. Bi gece sancı çıkınca eşim yeter şu çantayı yap ben ne getiricemi bilemedm dedi de aa doğru dedim 😂
Siracinannesi Birseniz 33+1 deyim dün yıkadım herşeyini bugünde ütüledim yerleştirdim herşeyini ama çantayı daha hazırlamadim onu da en kısa zamanda hazırlarım hazır dursun diye düşünüyorum ne olur ne olmaz ☺️