Dolunaybelinay Yldzalra 5.aydan itibaren şişmeye başladım ayaklarım balon gibi. Akıntım da sürekli var sarı renkli 24. Haftdayım hala devam
Mrvnehir Yldzalra akıntı olabiliyor ama doktora söyle bunu ellerin ayakların şişmesi de tansiyona bagliymis tansiyonunu takip et ona göre beslen
G53-34 Yldzalra evet benim de öyle sulu geliyo çamaşırım ıslanıyo tedirgin oldum acaba su mu diye annem de kalıyorum doktoruma da gidemiyorum
Yldzalra Ecemselmaarslan galjbe herkezde oluyor bu ya yarin bende doktoruma sorucam ama çocuk falan baskı yaptığı için yada rahim büyüdüğü için falanmi oluyor acaba herkes bencede oluyor demis ama bakalm
Yldzalra mavininhertonuu olsun canım zaman çok hızlı geçiyor bana sanki gelmiyormuş gibi geliyordu ama 26 oldum bile seninde geçer hayırlısıyla aluriz inşallah evlatlarımız kulaklarımızı
Yldzalra zeynepdurunun_annesi fitildemi ise yaramadı ya ozaman bu normal birey galiba doğuma kadar devam etcek
Yldzalra ebru2871 bende bu haftalarda iste ellerim çok şişiyor sabahları bakalm doktora sorcam ne diyecej
Dolunaybelinay Yldzalra şeker yüklemesi yaptır dedi yaptırdım cok yüksek cıktı . Suan tuz şeker ekmek kökten yasak
G53-34 Yldzalra inşallah canım doktorun ne dediğini yazar mısın merak ediyorum ben anneme geldim doktorum burda değil gidemiyorum da pedler varmış olmadı onlar dan alıp bakıcam su mu akıntı mı anlim diye
Yldzalra G53-34 kuzum sordum normal dedi bebeğinin suyu falan gayet iyi dedi zaten bebek suyu olsa şar diye gelir durmaz dedi o senin dediğin olabilir diyor bisey demedi