FDM220 Kızlar merhaba. Süt kalitesini besleyiciliğini arttırmak için yani sütün daha yağlı olması için neler yapılabilir?
gamzosgamzos FDM220 protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor mesela ben kahvaltıda 3 yumurta yiyiyorum haftada iki kere kırmızı et yemeye özen gösteriyorum fındık ceviz badem tüketiyorum tahin pekmez laktozsuz süt ve ürünleri tuketiyorum 😊
FDM220 gamzosgamzos teşekkür ederim canım sende yeni doğum yaptın sayılır demi hatırladım profilden seni. Teşekkür ederim bende yumurta çok yerim et 🥩 de öyle ama yağlı değilmiş sütüm.
gamzosgamzos FDM220 rica ederim canım 😊 5 gun sonra iki aylık olacağız inşaAllah 😊 yaaa nerden anladın yağsız oldugunu
gamzosgamzos FDM220 daha 2 aylık aşısına gitmedigimiz icin bilmiyorum son kilosunu ama 1.ayında 3.850 ydi 2.820 dogmustu senin bebisin kac kilo dogdu kac kilo suan
hanifemsa gamzosgamzos bir ayda 1 kilo alması demek sütünün iyi beklediğine işarettir. Ki doğunca kilo veriyor bebek. Doğum kilosuna 1 kat katmış. Bence çok takılmayın. Yine de sağlıklı beslenin tabi ki.
gamzosgamzos FDM220 maşaAllah kilosu guzel dogmus 😊 saglikli olsunlarda ilk kızım 2,5 yasinda daha yeni 12 kilo oldu 😊