ftmkucuk Sedaaad bitirmişsin maşallah. Bizde arkadan geliyorız😇 amin canım sağlıkla gelsin meleklerimiz
Arzuburak Oğlum yengeç şimdi kızım ikizler olucak heyecan bizde de var 8 Haziran inşallah sezaryen olucağım için erken gelmezse oğlum erken olmuştu ama şimdide sancılarım var hayırlısı tabiki de 🌸🙏🏻🥰
ftmkucuk 34btlgkhn34 bende. Öyle yapıyorum. Bakıyorum güne çok az kalmış ama asla öyle hissetmiyorum uzak gibi konduramıyorum heralde heyecandan😂
Muallime25 ftmkucuk Şimdilik normal doğum gözüküyor. Haftalar öncesinden baş gelişi. Inşallah bir aksilik çıkmazsa normal istiyorum. Tabi buna kararı veren patron bebek 😂😂
Buseyllzr ftmkucuk ikizler zor mu bilmiyorum ama eşim zor valla bı bakıyorsun çok mutlu çok enerjik bı bakıyorsun durduk yere karalar bağlıyor 😂 ama ikizler burcu zeki olur genelde o yönden seviniyorum ☺️
ftmkucuk Buseyllzr iyidir ya ikizler burcu samimidir iyi niyetlidir😇 bahtları güzel olsun bebişlerin❣️
ftmkucuk Ezgi07102021 ay çok az kaldı bizimde 10 haziran heyecan dorukta son 18 gün😁 bizimde 38+3 oluyor sanırım
dnz_dnz Fundakrbss benim de bu perşembe doğumum var 🤗 doğum moduna giremedim ama nedense. Hala ev işiyle eşyaya uğraşıyorum. Düşününce korkacağımı biliyorum çünkü. Sizin de spinal sezaryen mi?
Fundakrbss dnz_dnz sezeryan evet ama komple bayılttırcam kendımı ilk cocugumda da oyle yaptırmıstım belden uyusturmada korkuyorum canım
dnz_dnz Fundakrbss ben de genel anestezi istiyordum doktorum spinale ikna etti. O yüzden daha çok korkuyorum 😄 inşallah kolaylıkla atlatırız ikimiz de