Srozlmm 27 mayısta devlet hastanesinde detaylı ultrason randevum var fakat grevde varmış o gün acaba doktor çalışırmı sizin bilginiz varmı kızlar kararsız kaldım şuan randevu bulmakta çok zor
Edabykl Srozlmm bende devlet hastanesine gidiyorum benimde 27 mayis bende burda beklim sizle 🙈 ins yoktur 😂🤭
symaslan Srozlmm doktorlarının inisiyatifine bağlıymış benim de denk gelmişti benim gittiğim doktor greve katılmamış katılan doktorun hastalarınada bakmayı kabul etmiş ama çalışan iki doktor daha vardı onlar bakmamıştı
Undomiell randevun varsa alıyorlar bir nöbetçi oluyor yada asistan illa ilgileniyorlar yani bana öyle denk geldı gecen grevde bakıldım
Srozlmm Undomiell ayy inşallahhh zor buldum zaten bir kere devlete işim düştü şansıma o günde grev varmışş ya
Srozlmm symaslan Anladım bakalım artık şansıma ne çıkarsa doktorlarda iyce suyunu çıkardılar ya 2 günde bir grevmi olurmuş🙄
Edabykl Srozlmm aaaaa hatırladım kiiiiiz eslerimiz arkadasti dimi dur ben bi seni eklim Instagramdan 😂 Evet bende hamileyim 😂
Centrum Srozlmm turgutlu hastaneside sanırım grev içindeler ama kadın doğum poliklinikte randevu var ama benimki tüp bebek olduğu için ikinci muayenede özele gittim
Edabykl Srozlmm ay sorma ya valla hic aklıma gelmezdi 🙈🌸 tebrik ederim bu arada hamileligini cinsiyet bellimi 🤭
Srozlmm Edabykl Telekkür ederim bende tebrik ederim sevindim adınıza 😊 evet erkek ama detaylıya kadar beklicem belki degşir falan diye seninki belli oldumu 🙂
Edabykl Srozlmm Evet benimkide erkek 😂🙈 sanirim haftalarimiz ayni hemen hemen benimde 27 mayista detayli ultrasonum var 🤭
Srozlmm Edabykl bu sene erkek senesi galiba 20 haftalık olduk biz şuan detaylıyada girebiliriz inşallah 😀
Srozlmm Edabykl ay ne güzell 😇 inşallah gireriz insanları uğraştırıyorlar resmen bu grev yüzünden 26.da da varmış