duru_pars Kızlar kendimi durduramıyorum , be yersen yiyeyim sürekli tuz dökme ihtiyacı duyuyorum o kdr hoşuma gidiyor ki tuzlu salatalık tuzlu domates tuzlu erik ve vs hep tuzzzzz nakacam yaaa
Bkyya duru_pars kaç haftalık sın aman dikkat et 🤦♀️ ayaklarımda o kadar çok ödem oldu ki anlatamam şuan 35+6 yım Bi kaç gündür tuzu kestim ama nafile dün gece hatta çok şiddetli baş ağrım olmuştu acile gittik tansiyonum 16 9 çıktı sonra düşürdüler falan tuza bağladı yemediğim halde erken doğumu tetikler dedi
duru_pars Bkyya ayy çok riskliymiş benim de o kdr hoşuma gidiyor ki bende yiyorum öyle ama rskini çok düşünemedim
Sonikiuc duru_pars ya bende de aynı sorun var. Resmen tuz aseriyorum. Ödem yapar tüketme dedi doktor ama zor tutuyorum kendimi. Bugün tansiyonum düştü. Bol tuzlu ayran yaptım hemen resmen tuzlu ayran içmek beni mutlu etti.
duru_pars Sonikiuc valla ben tuzlu birşey yiyince sanki dünyayı dolaşmış gibi hafiflemiş hissediyorum 😃😃😃😅😃
Nazendehanim duru_pars ben de öyleyim gebelikten önce de öyleydim ama yine hep tuzlu yemek istiyorum inşallah değerlerde bir sıkıntı çıkmaz 😅