Deletedmom83940 Zeynepcelik45 öncelikle stresi hayatınızdan çıkarın sonra yumurtlama günlerinizi takip edebilirsiniz ovülasyon testleri var bunun için böylece hangi gün yumurtlama olmuş hangi gün çatlama olmuş öğrenebilirsiniz bu günleri değerlendirmeniz önemli tabi sonrası Allah’a kalmış
Deletedmom_85 Zeynepcelik45 doktora gözüktünüz mü canım eşinle ikiniz? Herhangi bir sorun mu var acaba? Rabb’im gönlüne göre versin inşallah. Bende 8 aydır istiyorum. Henüz olmadı
Meryeeem10 Zeynepcelik45 İlişkiye girdiğinde hamile kalmak için hamile kalmak istediğini bi aklından çıkar oluruna bırak doktor tavsiye etmişti ilişkiden önce eşin nescafe içsin kafein spermi hızlandırıyormuş bunun dışında işiniz bittikten sonra yataktan hemen kalkma hatta ya sağa ya sola dön 15 20 dakika uzan. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat verir sana
FatmaNur_27 Zeynepcelik45 eşin ve sen gereken testleri yaptırın bir problem çıkmazsa doktor yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi yazıyor bir kaç defa denersin olmazsa aşılamaya geçersin bende tam aşılama yapacağım ay hamile kaldım kendiliğinden rabbim size de nasip eder inşallah
Brandy Zeynepcelik45 Beslenmene dikkat et , Temiz beslen Kuru incir suyu icebilirsin yumurta gelisimi ve catlatmasina yardimci oluyor.
Zeynepcelik45 Deletedmom_85 evet gozuktuk ikimizde sorun yok dedi ondan sonra hamile kalıp düşük yaptım çok istiyoruz gene olurmu 2. Kez düşüğün çok korkuyorum artık😔
Deletedmom_85 Zeynepcelik45 şöyle düşün daha önce olduysa yine neden olmasın öyle düşün. Rabb’im yine nasip eder inşallah 💕
Brandy Zeynepcelik45 İbrahim Saraçoğlu ’nun kürü canim tarifi videosu da vae detayli bilgi alabilirsiniz. Ben regl bittikten sonra icmeye baslamistim
rumyy54 Zeynepcelik45 kuru incirde denedim ben ama fayda etmedi folik asit aynı şekilde her insan aynı değildir 23 yaşındayım en önemlisi vitaminlermiş doktor değiştirdim onun sayesinde oldu
Armess_loya Zeynepcelik45 prolaktin hormon sorunu olan incir kürü kullanamaz. Eğer bu hormon değerini bilmiyorsanız, kür tavsiye edilmiyor. Kaş yaparken göz çıkmasın dikkat edin 🌸
cerenmemisss Zeynepcelik45 prolaktin hormonunu zıplatıp hamile kalmana büyük bir engel olur lütfen her denileni uygulamayın
Deletedmom_85 Zeynepcelik45 hayır canım. Zaten gebelik planlarken kullanılması gerekiyor. Bazı hastalıkların sıkıntıların önüne geçmek için. Kullanmaya devam et♥️
rumyy54 Zeynepcelik45 benimde 1 senedir olmuyordu doktorlar hiç bişeyin yok dedi yoktuda folik asit kullandım yine kalamadım sonra dahiliye gittim b12 Demir d vitaminlerim düşüktü ilaç yazdılar kullandığım ay hamile kaldım 6 haftalığım bende 1 düşük yaşadım bence en önemlisi değerlerine baktırman
Dnl 20-30 adet kuru inciri 2ye böl zeytinyagına koy bitene kadar eşinde sende ye canım.dogurganlıgı arttırıyor. İnternete kuru incir kürü yaz çıkar zaten faydaları:) allahım gönlüne göre versin inşallaj🤲🏻