Adeka Son adet tarihim bir Mayıs bugün kan testi sonucuna göre hamileyim ama değer 35.65 çıktı düşük bir değer mi acaba?
Leyla-ay-3023 Adeka o zaman mükemmel bir beta hcg değerin var hayırlı olsun gayet güzel 6 gün önceden betan hiç çıkmayadabilirdi ama maşallah güzel gelişcek minik bebeğin. Hayırlı uğurlu olsun
Adeka Leyla-ay-3023 ayy gerçekten mi çok çok sevindim çok teşekkür ederim yorumunuz içime su serpti resmen🥰
Esra06e Çok iyi çıkmış içini rahat tut ilerleryen günler daha hızlı çıkacaktır benim de ilk verdiğim de 31.89 du sonra hemen iki üç katı oluyor
Pitircikk Adeka ben de 50 ile öğrendim canım 2 günde bir kan ver %60 ve üzeri artış olursa gayet güzel demektir 😍 hayırlı olsun inşaallah ❤️
Brandy Adeka Benim ilk betam 8 di , senin maşallah 6 güne gore cok guzel iki gun sonra tekrar verip yukselmeyi takip et canim
Adeka Brandy anladimm peki siz kaç gün önce vermistiniz? Benim ilk gebeliğim düşük oldu da o yüzden bu kadar sorguluyorum bu kadar🤗
Edabykl Adeka adetten 2 gün önce ogrendim ama benimki şöyleydi 14 ocakta doktora gittim beta hcg negatifti sonra o gün iliski oldu 22 ocakta test yaptim cikti 😂🤭 yani 8 gün içinde çıktı çift çizgi
Pitircikk Adeka ben adet günümde öğrenmiştim ama geç döllenme olmuş ona göre hesaplayınca doktor son adet tarihimi değiştirdi bu durumda adetten 4 gün öncesine denk geliyor.