F1903 Benimde 2. Hamileligim , oglum 39+6 da sancimla baslamisti dogumum sezeryanla son buldu, smdi 2.sezeryanim 6Haziranda 39+5 oldugum gün olacak insaallah erken gelmez kizim 🙈🤲🏻🥰
sanis GriMavi eğer sen 6 haziranı istersen verir cnm mümkün bende şuan 36+2 haftalığım doktorum 6 7 8 hangisini istersen dedi ben 6 haziran istedim
PrensesAnnesi- sanis ben 37+4 de kendi sancım da geldiği için normalle başlayıp sezaryenle biten bi doğumum oldu kız erken gelir derlerdi inanmazdım, hakkaten durmadı 😄
Gozanca PrensesAnnesi- kac kilo doğdu sagligi iyimiydi bende ayni hafta ve günde doguracagim bu cuma nişanım geldi acilmam var.
Ecoli28 Ben de 39+3 te olucam , doktorumla birlikte karar verdik, bence özellikle düşük kiloda ise 39 dan önce aldırmayın emme refleksi kuvvetli doğar ve biraz daha gelişmiş olur
2king_mom sanis ilk oglumda normal dogum yaptim simdi ikinciye hamileyim doktorum sezeryan onerdi 38 haftada insallah
Gozanca Selin12- bi sıkıntı oldumu ? Bende 37+2 im cuma günü sezeryan olucam açılmam var nişanım geldi. Bebek iyiydiydi? kac kiloydu ? kuveze girdi mi ?
Selin12- Gozanca bir sıkıntı olmadı bebek gayet iyiydi kilosu 3500 gram doğdu kuveze girmedi yanliz doktorumun dediğine göre 37 hafta doğan bebek 200 gram kaybetmemesi gerekiyor de di ve biz de mama takviyesi yaptık
PrensesAnnesi- Gozanca benim kız üç hafta önden gidiyordu 3.700 doğdu her şeyi 40. Haftayla uyumluydu bir sıkıntı olmadı maşAllah sağlığı gayet iyi ☺️
PrensesAnnesi- Gozanca kaç haftalık acaba haftası ileriyse durumunu iyi görüyorsa alıyor doktor çok bekletmiyor ben normal doğumu da denemek istedim keşke denemeseymişim ancak sancılarım vardı işte suniyle de destekleyelim dediler Allaaah 6 saat boyunca zıplattılar beni 😁 korkmayın tabi bünye meselesi benim kendi sancımda çok olduğu için katlanamadım ağrıya 6 cm açılmayla sezaryene karar verdim. Keşke en başından sezaryen olsaymışım hemence kalktım ayağa öyle çok zahmetli bir durumu yok yanınızda bir hafta biri kalsa evladır ☺️
yagmurrorskaya sanis 38+4 veya 38+5 te alıcak canım 39 40 cok bekletmiyorlarmıs bide doğum kanalına girdiyse bebek döndüyse yani