Aysenurtimurcin
En korktugum sey insallah emzirirken basima gelmez yaaa mastit yasayan varmi nasil gecti
Sedaervak
Ben kızımda yaşadım o kadar kötü bişey ki inşallah bu sefer oğlum da yaşamam. Bi sabah kalktım bütün vücudum ağrıyor soğuk algınlığı belirtileri gibi ama göğüsüme el sürülmüyor çocuğu emzircm emziremiyorum acıdan ölüyorum hemen internetten araştırdım mastitle aynı bütün belirtiler doktora gittim doktor biraz daha geç gelseydin göğüsünü yarardık içindeki iltihabı boşaltırdık dedi. İğne verdi bi kaç güne düzeldim ama çok kötü bişey. Allah kimseye yaşatmasın. Göğüsünüzün dolu kalmamasına özen gösterin. Bende süt sağma makinesi vardı ben göğüsümü hiç dolu tutmazdım ama ona rağmen oldu yine
seymen
Ben de yaşadım malesef. Sabah kalktıgımda daha önce yaşamadığım bir göğüs agrısıyla uyandım önce ne oldugunu anlamadım üzerine yattım onun acısı heralde dedim. Emziremedim acıdan. Günün ilerleyen saatlerinde üşüme titreme ve ateş yapınca doktora gittik hemen mastit olmuşum meğer. Çok agrılı bir şey inşallah yaşamazsın.