ElBam https://resimyukle.io/g/805N9EVWD8 Kızlar dün erken gebelik testimde silik çizgi cıkmıştı ama bugün kan tahlil sonucum cıktı negatif.. neyse eve geldim ovülasyon testi yapıyorum böyle çıktı bn adet bitiminde görmüştüm yumurtlamayı, şimdi buda mı yumurtlama oluyor yada daha olmamış mı bilgi verirmisiniz 🙏🏻
SemaArin ElBam AY EVET BENİMDE AYNİ OLDU BUGÜN ERKEN GEBELİK TE SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI KAN VERDİM 0.19 ÇIKTI 😔
Acemianneee08 ElBam canım LH testiyle gebelik bakmak yanlış o yüzden yanlış yönlendirmiş olabilir sizi
ElBam Deletedmom_85 bu uygulamayı yeni farkettim indirdim yanlıs bseler yaptım 😂 elim deydi galiba farketmedim kendi üzüntümden saol canım
Habus ElBam gebelikte ovulasyon testi de koyulaşır yani hem erken gebelik testinin pozitif çıkması hem bu bana tesadüf gibi gelmedi 🙏 o yüzden tekrar kan verin dedim inşallah vardır da labaratuvardan ötürü çıkmamıştır
ElBam Habus inşallah canım adetim gecikirse kan vermeyi düşünüyorum yine hayırlısı olsun inşallah saol 🫶🏻
ElBam Acemianneee08 lh testine göre öğrenmedim canım erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı kan verdim negatif. Aksamına lh testi yaptım böyle cıktı. Yumurtluyormuyum onu anlamadım
ElBam Cnsy00 1 hafta öncesi yaptım. Çünkü adetim bittiği gün lh testinde yumurtlama gördüm 13 gün gecti test yaptım sikilti ama kanda negatif. Dün aksamda tekrar lh testi yaptım buraya attıgım yani koyu çıktı yumurtluyormuyum anlamadım