Theia cgnduru 27.haftadayım 11 kilo aldım cokta dikkat ediyorum ama ilk başlarda hiç etmemiştim çoğunu o zaman aldım😀
Canan7840 Zehratay sezaryan mı olacaksınız bende 37 haftalığım kontrol var çarşamba doğum İçin tarih alıcaz ama 38 de yapılmıyor mu sezaryan 39 a taşıyor mu yoksa
Zehratay Canan7840 evet sezeryan olacağım benim doktorum 39 a kadar bekliyorum dedi geçen çarşamba gün aldık 38+6 da doğum olacak nasip olursa yani tam 39 haftalık olacak
bebemibeklrken cgnduru 65 kg ile hamile kaldim 37. Haftadayiz 83 kiloyum +18 le kapatirim insallah 😂yediklerim İcin pisman değilim aklim haâla yiyemediklerimde 😂😂
ReyhanOzer0 cgnduru 63 ile hamile kaldım ilk üç ay kustugun için 61 ekadar düştüm en son 70 kiloydum şuan 35+3 haftalığız çok şükür Rabbime 🤲🤰🐨
Rabia-66 cgnduru Bende 64 kiloydum sonra hamile oldugumu ögrendim 66 kiloydum sonra kusmaktan 63 kiloya düstüm suan 68 im ☺️
Efulimm2608 cgnduru 25 Haftalık gebeyim 80 ile kalmıştım ilk 3ay kusma istahsızlık felan derken 74e düşmştm ama suan 82🙈
Sinemkocak Meral2158 evet benim nerdeyse 3 aylik olana kadar karin ve kasik agrim oldu ama doktorum bi sıkıntı olmadığını soyledi. Sizde korkmayin hamilelerin çoğu yaşıyor bunu 😊
Meral2158 Sinemkocak öyle mi diyorsunuz çok korkuyorum ne yürüyebiliyor ne oturabiliyorum çok agrıyo karnım belim doktorda sıkıntı yok dedi ama ben takıyorum kafama