Haticeeayan55 Şuan 62 kiloyum ve oglusumla 26+3 haftaligiz kusmaktan kupkuru kurumuştum 16.ci haftadan sonra kusmalarim geçti kendimi toparladim .kansızlık ve B12 eksikliği var hap içiyorum bunun için bebeğim inşallah çok zayıf gelişmez ya 🥺
ipekveannesi Peelinn bebeğim 30 haftalık 1700du bebeğim kilo alıyor sadece. İlk hamileliğimde de bu şekildeydi. Hamileyken normalin aksine iştahım yok. Zayıf biride değilim 73 kiloyum
Peelinn ipekveannesi anladım zaten çok kilo almak bebek kilo alıyor daha sağlıklı olacak demek değil ilgisi de yok hatta, 5 kilo bile alınsa olur ama 1 kilo almak fizyolojiye aykırı ,🤣🤣maşallah diyelim
ipekveannesi Tugbannebebek iştahım yok hiç. Mecburiyetten yiyorum gibi birşey. İlk hamileliğimde de böyleydim
ipekveannesi Peelinn valla doktorumda şaşıyor her seferinde 😅 ama gercek bu annemde böyleymiş hamile olduğum bile fazla belli olmuyor göbeğim yok gibi nerdeyse
Ngr17 ipekveannesi 🤗 bende aynı durumdayım bi taraftan guzel ama bi yandanda insan istiyor insan hamıle gbı görünsün 🤪
cylnacelya35 cgnduru 65 hamile kaldım ilk 3 4 ay düzgün beslenme olmadı 4 aydan sonra düzgün yeme içmem oldu şu anda 7 aylık 10 günlüğüm 65den 74 kilom oldu şimdi kendim azaltım geceleri az yiyorum kahvaltım çok iyi hep sakız ciginiyorum gece 10 11 kadar hayırlısı olsun bakalım hakkımızda bebislerimiz sağlıklı olsun inşallah🤲❤….
Meral2158 Raskaa14 merhaba bugün doktora gittim kese yanında kanama birikintisi olduğunu söyledi ve sizin kullanıldığınız ilacı verdi sizde de öyle bi kanama olmuş muydu
Asibel Yav sizin canınız hiç mi tatlı çekmedi fjfjfjdn herkes ne kadar az kilo almış 33hafta 12 kilo aldım fjjfjdjd 17 kilo ile doğum yaparım diye düşünüyorum 😂
tarcinnnn cgnduru 72 ile hamile kaldım, hiç bulantım olmadı o yüzden hiç kilo vermedim 33. Haftam dolacak yakında 88 kiloyum. 16 kilo almışım hedefim tüm hamilelikte 10 kilo almaktı 😂 20 ile kaptırsam şükür 😂