Twinmommm cgnduru Bende 60 ile hamile kaldım ikiz gebeyim şuan 70 oldum 😬 23. Haftadayız bundan sonra daha çok kilo alıyormuş insan ne yapıcam bilmem 😅
Biyiklikedi cgnduru 57 ile hamile kaldım 36 haftalığım 72 kiloyum. Boyum uzun olduğu için hiç belli olmuyor.
AslanBebeginAnnesi 16 haftalık hamileyim 68 ile hamile kaldim şu an 77 yim 🤭🙈 iştahım çok açık maşallah🤣
cgnduru AslanBebeginAnnesi maşallah biraz hızlı gidiyosun asıl kilolar buyumeler 20 lerden sonra başlıyor 😀 veririz sonra hepsini önemli değil sağlıklı olunsunda❤
Gizem2121 cgnduru 50 ile hamile kaldim.. 17 haftaligm ve şuan 1 kilo aldim sadece bnde almk istiyorum alamiyorum
AyseKA cgnduru 10 haftalık hamileyim 2 kilo aldım. Midem çok bulanıyordu ama prilam verince doktor iyi geldi ve normal yiyorum şu an
Payasadeka cgnduru bende 76 ile hamile kaldim. Kustum da aslında ama kilo aldım hep 😂 33 haftalık olduk 89 kilo olmuşum 🤦♀️🙈
Deletedmom627372 cgnduru 17 haftalık 71 le hamile kaldım 67ye düştüm şu an aynıyım evde bir bebem daha olduğu için koşturuyorum bide ekmek yemiyorum inşallah ben almam bebiş alır 😂
Peelinn ipekveannesi o nasıl oluyor ya imkansız , zaten sizin olmasa bile vücudunuzun aldığı kilolar var bebek, rahim su şu bu
ipekveannesi Peelinn bebeğim 30 haftalık 1700du bebeğim kilo alıyor sadece. İlk hamileliğimde de bu şekildeydi. Hamileyken normalin aksine iştahım yok. Zayıf biride değilim 73 kiloyum