Karaca_annesi cgnduru 63,5 ile hamile kaldım ilk trimesterde çok kusma bulantı oldu 56 ya düşmüştüm 21. haftadayiz 64 kiloya yeni ulaştım 😊
ozgetoozge 18+5 5 kilo almisimdir sanirim epeydir tartılmadım. Ama kilo aldığımı hissediyorum. Kilo almak onemli degil verilirde kendimi cok kötü hissediyorum sanki obezmişim gibi🥲 74.7 ile hamile kalmistim bu arada 15 gun once tartildigimda 77.9dum 😬
Meral2158 Sinemkocak öyle mi diyorsunuz çok korkuyorum ne yürüyebiliyor ne oturabiliyorum çok agrıyo karnım belim doktorda sıkıntı yok dedi ama ben takıyorum kafama
Seyoelif 69 ile kaldım şu an 32, haftadayım 76 kiloyum.son 1 hafta 500 gr gibi bişe vermişim .bebeğin gelişimini etkilemez değilmi kızlar .bende sabahtan beri bunu düşünüyorum
cgnduru Seyoelif hayır canım etkilemez. Ben günlerce aç kaldım hiç yiyemedim karnım yoktu hep kafamda buyumedi gelismedi yiyemedim diye kurdum ama doktora gidince bebegin gelisimi ilerde gozukuyordu. Ben hamile oldugumu bilmeden ilk 5 haftada 5 kilo verdim 5 kiloda kusmaktan verdim sonra etti 10 kilo… ama her şey iyiydi şimdi haftasıyla sukur uyumlu bebisim ❤
Ysmndnz cgnduru 64 ile hamile kaldım 72 kg oldum 23 haftalık ama 5 ay boyunca yattım riskli gebelik oldugu için şuan kilolarım ile kavga ediyorum 😂😆