NurTekeli Zuhalsareelif su boregı dere otlu pogca yaptım daha oncede yapıp koymuştum cıkarınca ısıtınca yenı yapmış gıbı oluyor
haklisinesracim Beni de lohusa iken ziyarete gelmişlerdi ama kimseye bir şey ikram ettiğimi hatırlamıyorum belki annem vermiştir ama ben 40 gün kendimde değildim zaten hayatımı dışarıdan izleyen biri gibiydim
Eylulmom_ Zuhalsareelif Valla böyle şeylerle uğraşan üşenmeyen düşünen insaları alkışlamak istiyorum kendimi diğer odadan diğer odaya zor taşıyorum kendimi siz nerden buluyorsunuz bu enerjiyi ya 🙄😱
2koftemom Eylulmom_ ben misafiri düşünmüyorum canim hatta gelmez ama konserve v.s yapmaya düşünüyorum çünkü bebekleyémek yapilmiyor
Naz88 Öyle nor şeymi var. 😳 Ben bilmiyordum. Neyse ya gelenler getirsin. 30 haftalık olduk ev taşıdık ama daha yerleşemedik. Temizliği boyası falan. Daha bebelerimin kiyafetlerini hazırlayacağım
___Havva27 Zuhalsareelif bn doğumdan hemen sonra kayınvalideme gidcm 40imiz çıkana kadar o yüzden hiç uğraşmadm öğün yemeklerimi zar zor yapıyorum ztn 😆
Vicibici Zuhalsareelif canım poğaça güzel olur pişirip atabilirsin çıkarınca hemen mikrodalgada güzel oluyor yumuşacık. Yufka böreği sarabilirsin pratik olur. Zaten kurabiyeyi doğum yapmadan önce yapıp dışarda beklese bile bozulmuyor öyle kurabiye tarfileri var. Tatlı olarak da mozaik pasta yapabilirsin.
annesinin_beybisi Sirkelimon ölmüşler mi sarmasizliktan doğumun 3. günü neyin sarması 😁 arkadaşın fazla enerjikmis canı sıkılmış sanırım 😄 bizde 1_2 ay sonra bebek görmeye gelenlere ikram yapılır onun dışında kahve yaninda cikolata gayet yeter .
ikicocukmeselesi Zuhalsareelif ben bugün 2 kg yufka aldım yarın 1 kg patatesli/1 kg peynirli olarak saracağım.. aynı zamanda mantıda hazırda duruyor. Kurabiye falan hiç buzlukta denemediğim için bilmiyorum
simgekaya Zuhalsareelif misafir için düşünüyorsan kendini hiç yorma derim. Lohusaya yemek yemeye gelen hiç gelmesin daha iyi
2koftemom Zuhalsareelif misafiri onujn çok yemek değilde bebeistwn dolayı ye ek yapmak.zor.olacak bence onun için ben domates konserveleri falan yapabilirim misafir için degil
ikicocukmeselesi 2koftemom ben yapmıyorum, ev yapımı yapan bir yer var ordan sipariş üzerine alıyorum kadın evinde yaptığı için aynı lezzet oluyor
Benjaminannesi Deletedmom_7 yemin ederim illk defa duydum Allah’ım ben ne yapicam ki kurabiye olur mu ki
Tubaberen Benjaminannesi mlesef annem vefat etti ailem yok cnm hayırsız da bi ksyinvakide olunca mecbur..ilk lohusaligim perişanım açlık bi yandan kolik kızım bi yandan .. simdi bna kolaylık oldun diye yptim mecbur bide artık tek ben değil doymasi gereken bi kızım var yemek olmadan olmuyor yani 😊🌸
nese-kasap Zuhalsareelif ben 30 haftalığım akşam yemeğimi zor yapıp koyuyorum nasıl sonrası hele misafir için birşeyler yapıp koyayım onlar getirsin bana ben yiyeyim