vldnkb 28 haftalık hamileyim diş sorunlarım oluştu 🥺 Dişlerim kırılıyor,kanıyor böyle dişleriyle sıkıntı yaşayanlar var mı hanımlar. Doktora gideyim diyorum anestezi uyguluyorlar zararı olur mu bebeğe
SbhtYlmz vldnkb benim böyle sorunlarım olmadı ama ilk hamile kaldığım dönemlerde çok ağrı çektim delircektim artık diş ağrısından.çok şükür geçti.kalsiyum eksikliğinden oluyor bol bol kalsiyum almaya çalışın süt yoğurt yumurta kuru baklagil tüketmeye çalışın
superstar_00 vldnkb Kalsiyum eksikliğinden oluyor bol bol kalsiyum içeren şeyler tüketin ki daha ileriye gitmesin bu durum.
Ozlm0916 vldnkb benimde var 17 haftalıkken başladı sorun şuan 29+3 olduk devam ediyor kadın doğum doktoruma gittik rapor verdi onunla özele diş hastanesine gittik 2 tane cürük varmis temizlenip dolgu olacakmis bide damak etlerim felanda baya sıkıntılıymış ordada çok iyi naif bi doktora denk geldik hamileyken bi işlem uygulamak istemedi antibiyotik verdi gecmesse agrin gel baslayalim tedaviye dedi gecerse doguma kadar idare edelim dedi arada bi uysalliyo sabahtan basliyo ertesi güne kadar kafami taslara vuruyom son haftalara geldigim icin gitmek istemiyorum bebegim etkilenmesin tedaviden böyle cekecem doguma kadar dogumdan hemen sonra yaptıracam 🙄
Sezencgn Benimde bugün dolgu dişim kırıldı kötü şekilde doktora sorup gideceğim inşallah anestezi uygulanacak birşey olmaz
Aysun09 vldnkb benim de 20’lik dişim bir hafta beni mahvetti dayanamadım doktora gittim antibiyotik verdiler bu hafta da dişim çekilecek kullandıkları uyuşturucu hamilelere uyguladıkları türdenmiş kadın doğum doktoruma sorduğumda da bir sıkıntı olmayacağını söyledi