Srfe  Bugün 10+5 iz tabiki cinsiyet için cook erken amaaa yine de atmak istedim benzetme ve hissiyatları merak ettik bebikomlaa 🥰🥰🥰🧿🧿🥳🥳👶🏻👶🏻
dayi Srfe ayyy maşallah suphanallah bizede böyle görmeyi nasip etsin Rabbim erkek gibi geldi nedense sağlıklı olsun da tabii 😍☺️☺️
Srfe Vicibici ☺️🧿 teşekkür ederiizz cinsiyet hiç önemli degil saglıklı olsunda insanın içindeki bu tatlı telaş işte merak ettırıyor 🙈🌺
Srfe dayi teşekkür ederzz🥰🧿 ah inşallah Rabbim sağlıkla hayrla size de nugünleri nasip etsin 🤲🏻🌺 sağlıklı olsun hayırlı olsun da inşallah kız da olsun erkek de olsun evlat can sevilmez mii 🥰🥰🥰
Aytiii Srfe bu forumda olan resmi mi sadece silemi istiyorsunuz Annemiz? 🌸 eger onaylıyorsanız linki sile bilirim
Srfe Aytiii yok karsıdan yükledigimiz siteden silinmesinin nasıl oldugunu sordum ama sanırım ordan silmişler gibi cünkü linke tıklıyorum görünmüyor sizde görünüyro mu linke tıklayınca fotograf acaba
Aytiii Srfe hayır Annemiz görünmüyor. Eger burda herhangi bir sorun yaşarsanız yardımcı olmaya çalışırım💗