Yonca-erol Hamişler 34 haftalık hamileyim vajinada aşırı baskı oluyor sürekli idrarım var hissi var ve sık sık idrara cikiyorum siz bu haftalarda bunu yaşadınız mı buarads bebeğim doğum kanalına girmiş biraz panik yaptim
Semaax Yonca-erol çocuk kanala yerleşmeye çalışıyor bende de öyle oluyordu şuan 39 haftalık endişelenme 🌹
Merve_tna Yonca-erol bende aynı haftadayım ve aaynı şey bendede var normal panik yapma hiç bebek aşağı indikçe baskısı artıyo ☺️
glsmsny Yonca-erol biz de 35+5 iz bende de iki gündür rahme aşırı baskı yapıyor. Yerleşmeye çalışıyor sanırım. Doğum pozisyonuna girmişti zaten 32 haftalıkken. Normal sanırım doğum yaklaştıkça ☺️
Yonca-erol @Merve_tna dogru canım bizimki de doğum pozisyonunu artık almış ondan oluyo demek ki sağolasın 😊
Merve_tna Yonca-erol rica ederim ne demek benimkide doğum pozisyonunu almış aldığımdan beri hep böyleyim
Yonca-erol @glsmsny erken dogmasinlar da ondan korkttum canım dün daha kötüydü bugün daha iyi . İnşallah zamanında gelir bebisler
glsmsny Yonca-erol inşallah canım zamanında gelirler baskı olunca ben de korkuyorum aynı bızımkıde bugün daha ıyı dün baskı daha fazlaydı
Benjaminannesi Yonca-erol rabbim korusun canım sağ salim alırsın inşallah kötüyü düşünme pozitif düşün