anneolmakzoramagulusuyeter Raziye_artrk bana şubatta kimyasal yaşamış olabilirsin dedi doktor ciğer gibi bi parça düşmüştü benden testim de silik çıkmıştı ondan gitmiştim. Eğer gerçekten kimyasalsa bu 3.ayım hala hamile değilim bugün adet günüm bakalım dua et bana lütfen ☺️
Afraaaa Raziye_artrk vücuttan kan tamamen atildiysa beklemenr gerek yok. HCG ne tekrar baktır sifirlandiysa devam et bence. Ben Aralık’ta yaşadım 3 ay ara verdim Mart’ta tekrar gebe kaldım. Şuan 13 haftalık hamileyim
Birgul Raziye_artrk hemen ondan sonraki ay hamile kaldım. Hatta 12 değer ile öğrendim doktor yine kimyasal olabilir dedi ama sağlıkla ilerledi çok şükür☺️
HButun Şubatta kimyasal yaşadım , 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ancak bu sefer de dış gebelik riskim var hcg artışlarım çok iyi değil
Jeixjd Raziye_artrk diğer ay kaldım canım hatta iliskiyede az girmiştik yoğun çalışmaktan dermanim yoktu birde psikolojik çöküntü yaşamıştım olmaz diyordum 10 gün test yapmadım adet olurum yine diye eşim 11. Gün sağlık ocağına götürdü kan ver diye öğlen gittim sonuca 6 haftalık hamilesiniz dedi doktor direk değerim kaç dedim kimyasalmidir diye yok 9 binlerde değer deyince mutlu olmustum