AysegulAloluAcikgoz Merhaba arkadaşlar, 17. Haftaya gireceğim bu aksam ikinci kez burun kanamam oluyor hayatimda hic burnum kanamamistir ilk kez başima geliyor. Bu dönemlerde basiniza geldimi acaba.
AysegulAloluAcikgoz Kenanizm18 cok degil canim bir 3 4 saat once sadece sag taraftan geldi burnum akiyor sandim peceteyi degdirdim orda gordum biraz silmem gerekti durup durup oyle şıpır şıpır akmadi ama simdide oyle oldu canim cok asiri olmadi yinede endiselendim ilk kez burnum kanayinca esimde evde degil evham yaptim ikinci kez olunca.
AysegulAloluAcikgoz mucizemizibekliyoruzz Normalde cok düşük tansiyonluyumdur aslinda 9 5 9 6 tansiyonla gezerim ama herkese normal gelen 12 8 falan bana agir gelebiliyor simdi de kendimi kotu hissetmiyorum aslinda tansiyon aletimde yok bakamadim da tansiyonuma canim.
Kenanizm18 AysegulAloluAcikgoz o haftalarda benimde oluyordu canım doktorum normal oldugunu sölemişti yinede bi tansiyonuna bak 💙
AysegulAloluAcikgoz Kenanizm18 Tamam canim cok tesekkur ederim bakayim komsum uyaniksa ona bir ölçtüreyim tansiyonumu 💜
Kenanizm18 AysegulAloluAcikgoz Hamilelik sürecinde bebeğin anne rahminde büyümeye başlamasıyla beraber, annenin vücudundaki kan basıncı da artar. Buda burun kanamasına sebep olur canım kendini iyi hissediyorsan stres yapma daha burnunda tıkanıcak ☺️
AysegulAloluAcikgoz Kenanizm18 tamam canim burnumda tikaniyor arada o en fenası zaten :) Ilgin icin ayrica tesekkur ederim canim Tansiyonumda 9 6 cikti. Biraz basim agriyor sadece hayirlisi olacak seyler bunlar napalim rabbim beterinden korusun.