merves5 İyi geceler hamişleer🙂 ben şuan 16+5im ilk gebeliğim .. bazen böyle sanki karnıma gaz doluyormuş gibi hissediyorum . Bu bebeğimin hareketi olabilir mi acaba ? Siz nasıl hissettiniz ? Neye benziyordu ? ❤❤
Deletedmom404 merves5 bende 15+5 haftalık hamileyim dün gece yatağa uzandığımda elime karnıma koydum gerçekten birbirine yakın noktalarda pıt pıt hareket hissettim anan pek bebeğimin yaptığına ihtimal veremedim gaz da olabilir diye
Alinmavi merves5 onu bagirsak hareketlerinden ayirmak basta zor. Sonrasinda kelebek kanadi surtuyormus gibi oluyor hareketleri. Sabredin cok yakinda tekmelerle uyanacaksiniz 🙂
Hlytgy Benim ilk hamileliğim 15 haftalıkken minik minik pıt pıt ediyordu karnım. 16. Haftanın sonunda daha belirgin tekmeler hissetmeye başladım. Elimi karnıma koyduğumda elime vurduğunu hissedebiliyordum.
Buseguzel Ben 20li haftaların başında hissetmiştim. Sanki karnımda gaz dolaşıyormuş gibi oluyordu 🙂 dışardan farkedilmesi ve tekme olarak hissetmem daha ilerleyen haftalardaydı. Ama kişiden kişiye değişiyor olabilir 🙂