Melisakrtl Yoncaasakin 30+5 karnimin alt tarafi dedigin gibi sertlesiyo bide cok agri oluyo sebebini bilmiyorum haftaya kontrolum var
Nermin_nur1 Yoncaasakin bana da oluyor canım bebek sertleşiyor bazen çok yapıyor bazen az yapıyor ben normaldir Diye düşünüyorum ama nette bilmiyorum tabi . Yerleri daraldıya ondandır belki
Yoncaasakin Ozgeozgul oturduğum yerde de oluyor benim doktor saatte 3-4 defa olursa gel nst çekelim dedi
Ozgeozgul Yoncaasakin benim saatte 3-4 kere olmuyor ama burda doktoruna soranlara doktorları hep normal demişlerdi ben cuma gidicem doktoruma
Yoncaasakin Ozgeozgul ben bugün geldim ultrasonda falan sıkıntı yoktu ama bu kasılmalara sıkılı canım
edis22 Melisakrtl ay benimde karnimin alti agriyor bazen ozellikle kalkinca veya cok yurursem bide benim bacak aralarim agriyor hamlamis agrisi gibi bi kac gundur boyle. 32+2deyim
Denizz_48 Melisakrtl Doktora git 32+4 haftalık hamileyim aynı sikayetler ile acile gittim erken dogum riski var dedi nts ye bağlandı sancım çıkti hastane yatışim yapıldı iki gündür yatıyorm
Deletedmom_110 Yoncaasakin yalancı sancılar çok oluyor bende böyle bişey yok ya bıçak saplanır gibi bir his geldiği anda bitiyorum.. Sizde de oluyor mu
Yoncaasakin Deletedmom_110 sancı değilde sertleşme çok oluyodu gittim kasılma çıktı Biraz bide enfeksiyon varsa o yapabilir dedi idrar tahlili aldı bakalım
Ayseparpar Benimde 30+3 aynı şikayetleri yaşıyorum 2.5 saat sürdüğü oluyor ağlatacak dereceye geliyor dünde 1 bardak kadar su geldi yarın randevum var sizce korkmalımıyım
Annehayalim Ayseparpar su geldiyse nasıl acile gitmedin aynı şikayetleri yaşıyoruz direk acile gittik nst tahliller vs yapıldı dinleniyorum zaten ful bazen iç çamaşırım idrar kaçırma oluyor ödüm kopuyor su geldiğinede eminsen asla ertelemeye gelmez
Ayseparpar Annehayalim ebeyi aradım su devamlı geliyorsa öyle gel onun dışında sorun olmaz Çarşamba kontrole gel suyuna bakalım dedi
3oglanannesi Yoncaasakin benimde aynı 30+4 drum 10 dk arayla 3 sertleşme olursa hemen gel dedi şuan normalmiş
Yoncaasakin 3oglanannesi gittim canım ufak kasılmalar çıktı serum yedim dinlenip bol su içim magnezyum kullanıcam şimdilik