_ozlmm Haftaya yeni girdik fakat iki gündür yatarken bel ve sırt ağrıları yaşıyorum sola yatsam solum sağa yatsam sağ sırtım ağrıyor bir de bu göğsümün hemen altı yürürken falan böyle bişey batıyor gibi oluyor otururken de elim ile gezdirdiğimde de acıyo hafif hafif internette büyüme ile alakalı diyor ama yine de size sormak istedim sizin belirtileriniz neler böyle ağrılı belirtileriniz oluyor mu acaba
Melekprenses _ozlmm ben 18 haftalığım başından beri var o ağrı sanki açılıyor gibi hissediyorum özel bölgem. Belimden aşağıya doğru ağrı da oluyor yorulunca erken başladı sanırım büyüyor diye magnezyum ve bol su diyor doktorum.
bebek3535 _ozlmm Aynı sorunu ben de yaşadım ve e bebekten baby mom markasının çok fonksiyonlu hamile destek yastığını aldım şuan 24. Haftadayım ve uyurken inanılmaz rahat ediyorum. Uygulamasında yorumlarına bakın isterseniz çözüm olabilir belki ☺️
Ceren_Guney1 _ozlmm canım ben 23 hafta oldum ama yazmak istedim bu ağrılar çok normal hatta benim göbek deliğim ağrımıştı elimi değemiyordum sende de olursa sakın panik yapma sıkıntı yok yani 😂
_ozlmm Nesgul552 ay evet gerçekten öyle uykuya dalana kadar baya zorlanıyorum bazen uykudan uyanıyorum peki hafif hafif sancınız oluyor mu kasığınız da yürürken falan
Nesgul552 _ozlmm suanlık yok ama belli olmuyor bigün bugünü tutmuyor hamilelikte ama büyüdüğünü düşünüp içimi rahatlıyorum
_ozlmm Nesgul552 valla bende aynı şekilde büyüyor diyerekten sürekli kendimi rahatlatıyorum olumlu düşünüyorum hep ama cumartesi doktor randevum var kesin soracağım neden oluyor diye
Nesgul552 _ozlmm çok şiddetli ağrılar olmadığı sürece normal karşılanıyor genelde ama tabi sor için rahatlasın