bernaaozkara Kızlar merhaba bugün kontrol vardı bebek 3300 olmuş doktorum tatlı meyve falan yeme kilo almasın fazla dedi sizde durumlar nedir kafama takıldı herkes kilo aldırmak için uğraşırken
ipekveatlas bernaaozkara valla doğru demis benim 36da 3100dü banada doktor kızdı sekerli yeme vs doğum cok zor olur demisti gercekten de öyle oldu cünkü 4 kilo doğdu seninde böyle devam ederse 40 haftayı beklrse iri doğar canım
Svlyk bernaaozkara(+ -) oynayabilir olcumlerde siz dikkat edin beslenmenize. Benim 37+3 te 3400 gr çıktı. Dün 38+3 te tekrar gittim 3600 gr dedi ve ben bu 1 haftalık süreçte 1 kilo verdiğim halde almış bebek. Bazen elden bir şey gelmiyor 😒
Muallime25 bernaaozkara 36+6 da doktor 3300 dedi bana ama hiç yeme felan demedi. Ben de bi korktum şu an. Cuma kontrole gidecem bakalım 1 haftada kaç gram almış
bernaaozkara ipekveatlas çikolata şeker tatlı yemiyorum sadece dondurma ve meyve yiyorum onlarıda azaltıcam artık yapacak bişey yok
bernaaozkara iremss son zamanlarda sadece dondurmaya düşkünlüğüm çok onun harici özel bişey tüketmedim
Svlyk ipekveatlas ya benim bebiş 38+3 te 3600 kilo çıktı. Haftaya kadar bekleyelim dedi doktorum. Catim dar ve kemiği basikmis. Bebegin kafası biraz büyük doğum kanalina inmedi açılma sanci yok. Sezaryen için pazartesi günü gün alsam ne yapsam bilmiyorum 😔
ipekveatlas Svlyk çatın darsa sakın normal doğuma yeltenme bebeğin kilosuda iyi masallah ve ultrason her zaman doğru göstermiyo düşün o payıda. bana doğumda 3400 olcağını söylediler cok fazkası doğdu yoksa normal doğurmazdım yani
Svlyk ipekveatlas çok haklısın canım ben de bundan korkuyorum. O yüzden pazartesi gününe tarih almaktan başka çarem yok 🤗
mlssrn 4 sene önce 37. Haftada doğum yaptım 3.100 diyordu kilosunu doktor 2,700 doğdu genelde baya fark oluyor kiloda
momofkaan Tansum tatlıdan ziyade muz süt kaşar kilo yapıyor. Ben o kadar abartmışım ki 1 haftan önden gitmeye başladı. Gece acıktığımda süt içip muz yiyordum onu deneyebilirsin. Tatlı hamurişi bize olduğu gibi çocuğada boş kilo aldırıyor ama süt muz bunlar faydalı