Fatma0965 Fatma0965 Belmaa16 dogum parasi yardim yazin yatmissa bile cikar ama dogumdan sonra alirsiniz basvuru yapmaniza gerek yok pttden ogrenebikirsiniz
Pinarrrakyol Ben şuan çalışıyorum herhangi bir yere başvurmama gerek var mı acaba 32. Haftaya kadar çalışacağım süt parasına çocuk doğduktan sonra mı başvurmam gerekiyor kaymakamlığa yardımcı olursanız sevinirim 😌
BusraKayalar Fatma0965 Bilmediğim için soruyorum bu doğum ve süt parasına çalışmayan anneler başvurabilirler mi yani çalışıyor olmak şart mı
Melos12 sunset_momy doğum parası sigortası olmayana verilmiyor diye biliyorum kuzum benim sigortam yok diye eşime yatıyor doğum parası süt parası ama her anneye yatıyor
Melos12 Fatma0965 canım süt parası anneye yatıyor zaten doğum parasını söyledim ben sigortalıya yatıyor diye
Yesim sevgitekes süt parasını SSK dan basvuruyorsun, benimki esimin hesabına yatmıştı, doğum parası da aile sosyal veya kaymakamlıktan basvuruyorsun PTT den yatıyor. 💜
_aren Deletedmom727271 internette baba memursa iş yerine bildirip alabileceği gibi şeyler yazıyor da ondan sordum
Serapcemre _aren o süt parası ıcın işte eşinizin sosyal güvencesi varsa alınıyor onun dısınd eşin dogurmuyor ki O alsın dogum parasını