sevgitekes Kızlar İlkinde Süt parasını işim olmuştu doğum parasını da ben çekmiştim Kaynanamın eline vermiştim bu sefer kendime kaldırmak istiyorum çok büyük miktar değil ama harçlık olur nasıl çekebilirim başvuru nasıl yapılıyor
Gizem41 sevgitekes kaymakamlıktan başvuruluyor diye biliyorum, neden kaynana veriyorsun süt parası senin hakkın
Sumiire sevgitekes süt parasını sgknın müsteri hizmetlerini arayıp basvuruyosun doğum parasında sosyal hizmetler müdürlüğüne basvuru yapıp alıyosun
Fatma0965 sevgitekes süt parasi 170 ara konus dogum parasi icin hic bisey yapma ptt ye adiniza yatiyot zaten 1.ci cocuk 300 2.ci çocuk 400 3.cu 600 veriyorar
Merve_tna sevgitekes kaymakamlıktan başvuruluyor eğer e devletin varsa banka hesabını tanımlat direk hesabına yatıyor ptt ilede uğraşmazsın para direk sana kalır ben öyle yapıcam ☺️
sevgitekes Gizem41 Ne bileyim birlikte oturuyoruz istedi verdim Ama şimdiki aklım olsa yapmam ama ben Hatırladığım kadarıyla Direkt gidip PTT’den almıştım
Gizem41 sevgitekes çok lazımsa kendide yapaymış bi tane tövbe ya böyle düşüncesiz insanlara sinir oluyorum
Eylulmom_ handemie doğum parası çalışan annelere veriyorlar diye biliyorum süt parası nı ve çocuk parasını her anne ye veriyorlar ama doğum parası için çalışıyor olman gerekiyor bileğin olsun canım
NurTekeli handemie devlet annenın uzerıne yatırıyor bır cocuk 300 ıkıncı 400 ucunde ve dıgerlerı 600 msj gelır ptt cekersın
Deletedmom727271 Sevdashn Canım ilk çocuk da 300 ikinci de 400 sen doğum parasını alıyorsun eşin süt parasını
Belmaa16 Fatma0965 benim ilk gebeliğim nasıl oluyo acaba doğumdan öncemi doğumdan sonra mı başvuru yapılıyor ve nerden başvuru yapıcaz
BusraKayalar Fatma0965 Bilmediğim için soruyorum bu doğum ve süt parasına çalışmayan anneler başvurabilirler mi yani çalışıyor olmak şart mı
Esyusil Benjaminannesi canım doğum parası süt parası adından da anlaşılıyor doğmamış bebeğe neden para versinler