Eslem_1 mirage333 ben de merak ediyorum bunu göğüs kremi kullanınca da ihtiyaç duyuluyor mu acaba kapağa?
Melike mirage333 Göğüsüm yara olunca eşime aldırmıştım. Soft silver markayı önermiş çalışan ben çok memnun kaldım
Btlsa mirage333 ben aventin kalkanını aldım canım. Gümüş kapal kenarlarda kesme ve sütte dışarı akma yapıyormuş. Kalkanda biriken sütü ziyan etmeden biberona alabiliyorsun nefes aldığı için yara da yapmıyor bana daha mantıklı geldi
Eslem_1 sherwoodTR bi de o var değil mi? Kalkan ve kapak arasında ben de gidip gelmiştim bir ara ama hala daha beklemedeyim..🤷🏻♀️Kalkandan da memnun kalanlar çok..
mirage333 Yesilev ben onu almistim. Sonra cok yorum okudum karariyo diye. Benim aldigimda kullanilmadan kararmis gibiydi, iade ettim. Sizinkinde oldumu kararma
Btlsa mirage333 yarayı iyileştirme durumu hava alması ve çamaşıra temas etmemesi ile alakalıymış kullananlar iki üç günde geçirdiğini söylüyorlar ben de deneyip göreceğim inşallah yeterli olur
lilalilalila mirage333 dolap uygulamasından silverette xl aldım. Baya temiz kullanılmış ve uygun fiyat idi. Silverette en kalitelilerinden.