benim ikili taramam iyi üçlü taramam kötü çıktı ve yeni ayrıntılı ultrasona girdim iyiydi kötü bişey çıkmadı down sendromu riski var lütfen konuyla ilgili bilgisi olanlar yazsın

ilaydadml doktorum üçlü tarama için çöp dedi yaptırmadı Avrupa’da bir çok hastanede kaldırıldı Türkiye’de de bazı hastaneler yapıyor sadece dedi itibar etmeyin bence Heleki ultrason sonuçlarınız iyi çıkmışken..Yaptırsam adamın işine gelirdi yani özel hastaneye gidiyorum

ilaydadml ikili üçlü dörtlü testler hiç bir zaman kesin sonuç vermez riskli denilen gebeler sağlıklı sağlıklı denilen gebeler riskli bebekler doğuruyor %80 genelde down sendromu var derler

ilaydadml ikili testimde hiç bi risk çıkmadı ense kalınlığı burun kemiği normal. Dörtlü testmde yüksek risk çıktı . Nifty yaptırdım ve sonuç bekliyorum umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

ilaydadml benimde bugun üçlü teslim riskli cikti ve çok kötüyüm başka test yaptırmayacağız ayrıntılı ultrason bekliyorum sağlıcakla kucağımıza allaim bebeslerimjzi ins

ilaydadml dün bi akrabam ile konuştum onlar akraba Evliliği çok yüksek çıkmıştı oda ayrıntılı da gayet normal sağlıklı çıkmış bebek doğdu çokta sağlıklı şükürler olsun inşşş hiç bir sıkıntın çıkmaz

inşallah bi sıkıntı olmaz hepimiz sağlık sıhattli çocuklarimıza kavuşalım inşallah rabbim dert vermesin

Benimde ikili test riskli çıkmıştı bugün detaylıya girdim bişy çıkmadı sıkıntı olsa belli olurmuydu

Asyazem bende bilmiyorum benimde üclu kötü ayrıntılı iyi çıkdı ama bi sorun olsa görunür

Nipt testi yaptırın kesin sonuç. İstanbul’da iseniz Ümraniye Eğitim Araştırmada ücretsiz bir sekilde yaptırabilirsiniz

gonulmusic Artık kaldırılmış Ümraniyede i, yapmıyorlarmış

17 gün sonra

ilaydadml benim fikrim down olsaydı detaylı ultrason da kendini belli ederdi çünkü benim kızım detaylı ultrason da öyle oldugu çıktı

Asyazem bende bugün ikili teste girdim kötü çıktı ne yapsam bilemedim doktor gen testine gidebilirsiniz dedi ama o da zararlı diyorlar

Aysbebis bizde bişey yaptırmadık ayrıntılıya girdim geçen haftalarda bi sorun görünmedi inşallah sağlıkla gelsin

Asyazem benim kafam o kadar karıştı ki doktor ultrasondan bakıp söylemiş ikili taramaya sokmadı bile nasıl bu şekilde gen testine yönlendirdi anlamıyorum

ilaydadml ya doktor söylemedi lazım zaten 100% kesin sonuç vermiyor kötü düşünmeyin benim çevremde çoğu insana aldır down sendromu dediler bebekleri gayet sağlıklı doğdu ki down sendromu olsa bile Allah’tan gelen birşey bir cana kıymak ne kadar doğru olur bilemem

9 gün sonra

aynen öyle down sendromlu diye aldırmak çok günah bebege yazk