alisinannesi10 Merhaba hanımlar ilk gebeliğim diye tam bilmiyorum belki kişiden kişiye göre de değişiyordur. Ne zaman çatlaklarınız çıkmaya başladı? Ben 3 aylıkken yağ sürmeye başladıö şuan 25. Haftadayım şükür bişey yok ama yine de merak ettim
sedaozdemirr alisinannesi10 Şuan 35 haftalığım Hala çatlağım yok çok şükür. İki üç günde bir Bio oil yağ sürüyorum.Onun etkisi mi bilmem🤗
_ozlmm alisinannesi10 ben de bio oil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 3. Aydan beri ama göğüslerim çatladı kırmızı şekilde damar damar oldu ☹️ 19 haftalığız
Ervaannesi alisinannesi10 28.hagtadan itibaren şuan 31.haftalık. Çatlamayan yerim yok bacak bel karın kalça..
alisinannesi10 sedaozdemirr maşallah umarım olmaz genetikmiş herkeste olmayabilirmiş inşallah olmaz bende de ama annem falan çatlamış muhtemelen bende de olur :))
_ozlmm dentin evet ben öyle biliyorum araştırdığımda da öyle yazıyordu kırmızı damar gibi çatlaklar çıkmaya başlar diye
Ervaannesi alisinannesi10 ilk gebelik başlarda bebek yağı ve bebek vazelini kullandım ama fayda etmemiş. Sonra kaşıntısı için excipial lipo kullandım, şimdi de badem yağı kullanıyorum
Srfygt 36.haftada azicik catlamaya başlamış alt göbeğim. İnşallah devam ertmez. Iyi gidiyodum halbuki 😂
charlottececi alisinannesi10 ikiz 31. Haftada basladim tek olsa belki catlamazdim. Hindistancevizi yagi, liearac, mustela duzenli kullandim sabah aksam hep yaglandim ama olacaksa oluyor. 3. Aydan beri kullanıyorum ben de.
Gookceeeee alisinannesi10 ilk çocuğumda 7.aydan sonra kaşınmayla birlikte çatlaklar oluşmaya başladı yağ kullanmanız iyi olmuş ben çok geç kalmıştım heryerim hâlâ komple çatlak içinde bacaklarımda dahil yani
Ezgiii27 Genetik faktörler etkili ama ben 3.aydan sonra hindistan cevizi yağı ve badem yağını karıştırıp sürmeye başladım 28 haftalığım inşallah çatlama olmaz